Descripció del centre

Equaltic és una spin off de l'antiga empresa mecasoftPRO que s'especialitza en el desenvolupament i comercialització de software educatiu inclusiu .

La solució que ocupa la major part del nostre temps i esforç és novoTyping , un programari destinat a formar els usuaris en l' aprenentatge de l'ús correcte del teclat d'un ordinador . A diferència de la resta de cursos de mecanografia del mercat , compta amb una versió accessible per a usuaris amb discapacitat visual que necessiten recolzar-se en eines específiques d'accessibilitat , com ara revisors o ampliadors de text en pantalla per poder utilitzar un ordinador . A través d'aquest recurs educatiu , els usuaris aprendran la metodologia per escriure correctament amb el teclat d'un ordinador i aniran adquirint precisió i velocitat de forma progressiva i gradual .

En l'època en què la integració de les TIC en l'àmbit educatiu ja és una realitat i l'ordinador està present en la majoria de tasques del nostre dia a dia , ja sigui a la llar , l'escola o el treball, resulta paradoxal veure que la gran majoria d'usuaris dominen a la perfecció la tecnologia més innovadora i , en canvi, no saben escriure correctament amb el teclat d'un ordinador . novoTyping és un curs de mecanografia amb múltiples opcions perquè puguis realitzar el curs a la teva mida . En funció dels teus objectius , tu decideixes i esculls els mòduls que millor s'adapten a les teves necessitats .

Un cop completat el curs de mecanografia , comprovaràs com l'agilitat i rapidesa que has aconseguit a l'hora de manejar un teclat , et permetran obtenir un major rendiment en la utilització d'aplicacions informàtiques i el consegüent estalvi de temps que representa.

Estem convençuts que novoTyping complirà les teves expectatives i et permetrà aprendre i perfeccionar mecanografia d'una forma fàcil i ràpida .

En Equaltic seguim treballant cada dia perquè la resta dels nostres productes també siguin accessibles per a usuaris invidents o amb restes visuals , contribuint així a aconseguir una educació una mica més inclusiva i integradora .

Campus i seus

Equaltic
Avda Països Catalans, 21 25600 (Lleida)

Altres centres que et poden interessar

X