Serveis

Biblioteca
Campus
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’idiomes
Servei d’orientació

Descripció del centre

Esart és un centre autoritzat per la Generalitat de Catalunya i un centre internacional reconegut per PEARSON, entitat que acredita la formació professional al Regne Unit.

Esart presenta una proposta innovadora per a aquells alumnes que han finalitzat l'Educació Secundària Obligatòria i busquen una formació professional que desenvolupi al màxim la seva vocació i les seves capacitats creatives per integrar-se al món professional o bé accedir en el futur als estudis universitaris de les arts escèniques , música o producció audiovisual.

Oferta formativa:

Graus

Els Graus en Arts Escèniques són la proposta que Esart presenta a aquells alumnes que busquen una formació que a més de preparar-los per la seva activitat professional, desenvolupi al màxim les seves capacitats artístiques i creatives.

Els Graus de Esart són programes acreditats per l'entitat britànica Pearson i Bath Spa University. Al Regne Unit, els estudis de grau universitari tenen una durada de 3 anys. Els programes "BTEC Higher National Diploma" (HND) impartits per Esart equivalen als dos primers anys del nivell universitari Britànic. El tercer any, Bath Spa University és la universitat que ofereix aquests itineraris.

El tractat de Bolonya garanteix el reconeixement transnacional dels crèdits i títols d'educació superior obtinguts en institucions basades en tots els estats membres de la Unió Europea.

Els graus de Esart són:
• Grau de Música: creació i producció (BA Commercial Music)
• Grau de Teatre de text (BA Acting)
• Grau de Teatre musical (BA Acting)
• Grau de Dansa

Batxillerats creatius

Els Batxillerats Creatius són la proposta que Esart presenta a aquells alumnes que busquen un batxillerat que a més de preparar-los per la universitat desenvolupi al màxim les seves capacitats creatives.

Són el resultat de combinar el currículum dels batxillerats catalans amb el de la formació professional anglesa, obtenint en dos anys una doble titulació. Esart és un centre autoritzat per la Generalitat de Catalunya i un centre internacional reconegut per PEARSON, entitat que acredita la formació professional al Regne Unit.

L'equip docent està format per professors amb llarga experiència en el batxillerat i professionals reconeguts dels àmbits artístics. Això fa possible un treball acadèmic intens amb les matèries comunes i una tasca creativa de nivell en les matèries optatives i de modalitat.

Els Batxillerats Creatius de Esart són:
• Arts escèniques.
• Interpretació i producció musical.
• Producció audiovisual.
• Art i disseny.

Cursos més populars

Campus i seus

Esart Centre d'estudis
C/ Còrsega, 409 08037 Barcelona 08037 Barcelona
Esart Campus Barcelona
C/ Córsega, 409 08037 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X