Cursos per modalitats

Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’idiomes
Servei d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

Una comunitat de professionals disposats a moure el món en la millor direcció, fomentant valors com el respecte, la sostenibilitat i la multiculturalitat. Però a més, pretenen ser en un centre de referència en recerca aplicada a processos d'interès per a empreses i institucions internacionals, en competidors globals i referents del canvi.
I per aconseguir aquesta missió, compten amb els millors professionals de les millors empreses en l'equip docent i d'investigadors, i ofereixen la màxima qualitat en el procés formatiu i en l'orientació internacional, tant en el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals i en el grau en Bioinformàtica com en els seus màsters i cursos d'Executive Education.
La formació que reben els alumnes d'ESCI-UPF està enfocada a aconseguir el creixement social, intel·lectual i econòmic de sectors socials i països menys afavorits.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Preparar professionals capaços de treballar eficaçment en qualsevol empresa privada o pública amb vocació internacional.
  • Formar experts per gestionar l’expansió i la consolidació de les empreses en els mercats internacionals.
  • Preparar emprenedors amb capacitat per crear la seva pròpia empresa.
  • Formar professionals per treballar en els camps de la recerca, el desenvolupament i la innovació.
  • Ser un espai de referència i de debat sobre problemes actuals d’abast internacional.
  • Desenvolupar línies de recerca i d’assessorament en temes propis d’ESCI-UPF relacionats amb les empreses i institucions del nostre entorn.
Experiència
L’any 1993, la Generalitat de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra (UPF), conscients de la importància de tenir empreses a l’exterior i de la necessitat que aquestes empreses disposessin de recursos humans preparats tècnicament i culturalment, van crear ESCI-UPF, l’Escola Superior de Comerç Internacional, amb un objectiu molt clar: formar professionals experts en els negocis internacionals.
Es van unir al projecte altres institucions i organitzacions del país que en compartien la filosofia i els objectius (per exemple, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell de Càmeres de Catalunya i PIMEC) i també un bon nombre d’empreses.
ESCI-UPF va néixer amb el Graduat Superior en Comerç Internacional i, més endavant, l’any 2002, es va incorporar la Llicenciatura de segon cicle en Investigació i Tècniques de Mercat (ITM).
El 2009 es va aprovar el primer Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals. Al 2016, ESCI-UPF fa un gir en la seva trajectòria i es posa al capdavant d’un projecte pioner al país gestionant el primer Grau en Bioinformàtica. En resposta a una clara demanda del mercat, la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC-BarcelonaTech) i la Universitat de Barcelona (UB) uneixen esforços per oferir un grau innovador: el Bachelor’s Degree in Bioinformatics, uns estudis de 3 anys, totalment en anglès, que s’imparteixen al Campus del Mar. Un nou repte que ESCI-UPF afronta amb rigor i il·lusió.
Requisits d'admissió
ESCI-UPF és un centre públic i s’hi accedeix d’acord amb els procediments que estableixen la Generalitat de Catalunya i la mateixa Universitat Pompeu Fabra.
 
Model educatiu
universitari
Què ofereix aquest centre
  • Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals
  • Grau en Bioinformàtica
  • Màster en Comerç Exterior
  • Màster en Retail Internacional
  • Màster en Màrketing Digital Internacional
  • Master of Science in Internationl Business

Altres centres que et poden interessar

ESCI-UPF
X