Serveis

Campus
Campus virtual

Descripció del centre

Accelera la teva carrera amb un títol en empresarials d'EU Business School i adquireix un gran avantatge en el mercat internacional.
EU, acreditacions internacionals, diversos campus i ofereix una base de negocis fonamental a través de classes petites eimpartidas totes en anglès. El cos estudiantil representa més de 100 nacionalitats. Els professors aporten una visió pràctica del món de l'empresa, la majoria també llocs executius actualment.
La universitat ofereix programes en Business Foundation (BF), Grau (BBA, BA, BS), Màster (MBA) i Doctorat (DBA) amb especialitzacions en administració d'empreses, comunicació i relacions públiques, gestió de turisme, finances, gestió esportiva, emprenedoria, relacions internacionals, gestió de disseny, gestió sostenible i gestió d'empreses familiars, entre diversos altres.
Amb campus principals a Barcelona, Ginebra, Montreux i Munic i associacions acadèmiques en tres continents, EU anima els seus estudiants a participar en intercanvis internacionals.
EU està classificada entre les 35 millors escoles de negocis a Europa per QS Top MBA (2013). Els programes d'MBA són reconeguts internacionalment i serveixen com passaport per a una carrera reeixida.

Campus i seus

EU Business School
Av. Diagonal, 648 B 08017 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

EU Business School
X