Cursos des de
360€

Titulacions

6
2 Oficials 33%
4 Propies 67%

Metodologies

1
6 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY DEIÀ

ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY DEIÀ

Sol·licita més informació
ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY DEIÀ
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola D'Art i Superior de Disseny Deià, és un centre docent públic fundat en 1989, depenent del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, especialitzat en disseny d'interiors en totes les seves branques i especialitats, i en la imatge gràfica aplicada a l'espai.

A la nostra escola ens proposem de treballar els conceptes i procediments necessaris en art i disseny a fi d'aconseguir desenvolupar la creativitat , en tots els casos fonamentada per les capacitats tècniques.

Ens proposem formar professionals creatius, rigorosos, amb capacitat crítica, pluridisciplinars, amb iniciativa i amb les capacitats suficients per inserir-se en el món laboral i poder donar respostes a les demandes de la societat.

L'escola Deià és un centre especialitzat, on el tracte és proper i molt personalitzat.

Es facilita la transversalitat entre els diferents cursos. L'alumne pot optar a ampliar la seva formació i obtenir diferents especialitzacions dins el propi Centre.

Consta d'un ampli equip docent, format per professionals especialitzats provinents de diferents àmbits lligats a l'art, l'arquitectura i el disseny d'interiors, i amb una àmplia experiència docent i una sòlida trajectòria professional.

És un centre actiu que complementa la formació amb conferències, seminaris, workshops i visites culturals i formatives.

Té contacte amb el món empresarial i laboral, amb una borsa de treball i la realització de pràctiques en centres de treball.

Fa possible realitzar part dels estudis a l'estranger a partir de les beques Erasmus. L'Escola disposa d'una ampla xarxa de convenis amb escoles foranies, amb les que es fan intercanvis d'alumnes.
 
    ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY DEIÀ
  • ESCOLA D’ART I SUPERIOR DE DISSENY DEIÀ
    C/ Deiá, 28-3808016 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te