Descripció del centre

IBOIX és un centre de formació per a professionals del dibuix i un estudi d'il·lustració professional al centre de Granollers. Ajudem a qui vulgui convertir el dibuix en el seu ofici o a qui simplement vulgui aprendre les millors tècniques per gaudir al màxim.

Primer de escola el centre ha estat i és un estudi de disseny professional. Es treballa per a editorials i agències de publicitat de tot el món. Tota aquesta experiència permet conèixer millor que cap altre centre de formació que demanda el mercat de la il·lustració. El centre sap com preparar els professionals perquè puguin guanyar-se la vida amb el que més els agrada: dibuixar.

Per aquest motiu s'ha reclutat a alguns dels millors professionals del sector, que comparteixen els seus mètodes de treball, tècniques i experiència amb els alumnes. A més, el sistema d'ensenyament és altament personalitzat i orientat als resultats i al mercat laboral.

Per obtenir bons resultats és imprescindible treballar en un entorn òptim. Per això l'escola ofereix unes instal·lacions de primer nivell, amb el mobiliari i la il·luminació adequada i amb el mateix material tecnològic que s'utilitza en els estudis professionals.

Campus i seus

Escola IBOIX
Avda Francesc Macià 65-67 08402 Granollers (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X