Descripció del centre

Nascuda el 1996, l'Escola Internacional de Protocol (EIP) és un centre d'estudis universitaris especialitzat en l'àmbit del Protocol, l'Organització d'Actes i les Relacions Institucionals. Al llarg d'aquests anys són més de quinze mil els alumnes que han passat per la xarxa de centres del Grup EIP, que actualment compta amb escoles a Madrid, València, Coruña, Granada, Asunción (Paraguay), Rosario (Argentina) i des de 2011, Barcelona.
A l'actualitat, l'Escola Internacional de Protocol de Barcelona compta amb titulacions tant de grau com de postgrau universitari. D'una banda, disposa del Grau Oficial en Protocol i Organització d'Actes, títol atorgat per la Universitat Europea i, d'altra banda, EIP–Barcelona ofereix titulacions pròpies de Màster i MBA en Organització d'Actes, Protocol i Relacions Institucionals, avalades també per la Universitat Europea.
A més d'aquestes titulacions, la EIP desenvolupa cursos curts centrats en diversos àmbits del protocol, l'organització d'esdeveniments i les relacions institucionals; i també prepara cursos personalitzats per a empreses i institucions.

Campus i seus

Escola Internacional de Protocol a Barcelona
Consell de Cent 355, 2 08011 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X