Descripció del centre

L'any 1982 José Solana, dibuixant i humorista amb una llarga trajectòria professional que inclou les revistes de l'Editorial Bruguera o publicacions com el Diuen i Lectures, va fundar a Barcelona l'Escola JOSO. Fins a aquest moment, sense comptar alguns cursets per correspondència, no hi havia hagut mai a Espanya una escola especialitzada en ensenyar la tècnica dels còmics.

En 25 anys JOSO ha format prop de 10.000 alumnes, ha ofert una gamma molt àmplia de cursos, tant de còmic com d'altres disciplines artístiques, ha estat present en salons, escoles, centres cívics i moltes manifestacions d'oci amb els seus concursos, tallers.

També disposa de professors que inclouen alguns dels millors professionals del món del Còmic, Disseny, II·lustració o Animació 2D y 3D.

L'Escola, sempre pionera en l'ensenyament del còmic, ofereix una àmplia oferta pedagògica que a part de la historieta inclou cursos de disseny i publicitat, creació digital, animació 2D i 3D, disseny de webs, màniga, il·lustració, entre d'altres. D'aquesta manera, Joso ha adaptat a les necessitats que canvien en la indústria visual i de l'oci, formant professionals d'alt nivell gràcies a la qualitat dels seus tècnics i professors.

Cursos més populars

Campus i seus

Escuela de Comic Joso
Violant d'Hongria, 69 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Escola Joso - Centre de Comic i Arts Visuals
X