Cursos des de
gratis

Titulacions

10
0 Oficials 0%
10 Propies 100%

Metodologies

1
10 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Escola Joso - Centre de Comic i Arts Visuals

Escola Joso - Centre de Comic i Arts Visuals

Sol·licita més informació
Escola Joso - Centre de Comic i Arts Visuals
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'any 1982 José Solana, dibuixant i humorista amb una llarga trajectòria professional que inclou les revistes de l'Editorial Bruguera o publicacions com el Diuen i Lectures, va fundar a Barcelona l'Escola JOSO. Fins a aquest moment, sense comptar alguns cursets per correspondència, no hi havia hagut mai a Espanya una escola especialitzada en ensenyar la tècnica dels còmics.

En 25 anys JOSO ha format prop de 10.000 alumnes, ha ofert una gamma molt àmplia de cursos, tant de còmic com d'altres disciplines artístiques, ha estat present en salons, escoles, centres cívics i moltes manifestacions d'oci amb els seus concursos, tallers.

També disposa de professors que inclouen alguns dels millors professionals del món del Còmic, Disseny, II·lustració o Animació 2D y 3D.

L'Escola, sempre pionera en l'ensenyament del còmic, ofereix una àmplia oferta pedagògica que a part de la historieta inclou cursos de disseny i publicitat, creació digital, animació 2D i 3D, disseny de webs, màniga, il·lustració, entre d'altres. D'aquesta manera, Joso ha adaptat a les necessitats que canvien en la indústria visual i de l'oci, formant professionals d'alt nivell gràcies a la qualitat dels seus tècnics i professors.
    Escola Joso - Centre de Comic i Arts Visuals
  • Escuela de Comic Joso
    Violant d'Hongria, 69 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te