Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB - UPC)

Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB - UPC)

Sol·licita més informació
Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB - UPC)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona és una escola centenària, fundada l'any 1875, que ha format milers d'arquitectes en les especialitats de projectes, urbanisme i edificació. El seu professorat, constituït per docents de prestigi i professionals reconeguts, ha contribuït amb la seva tasca a donar a Barcelona el renom que té actualment en l'àmbit de l'arquitectura. Això fa que sigui un Centre molt sol·licitat per estudiantat d'altres països.  

A l'Escola disposaràs de biblioteca, sala d'exposicions, sala d'actes, aules d'estudi amb connexió a Internet, laboratoris docents, papereria, llibreria, taller de maquetes, etc. Els convenis de cooperació educativa que mantenim amb nombrosos despatxos professionals, empreses i institucions et possibilitaran la realització de pràctiques remunerades i l'adquisició d'experiència professional. També tindràs l'oportunitat de gaudir de l'experiència que aporta la mobilitat internacional (uns 130 estudiants i estudiantes cada curs) i de nombroses activitats culturals i associatives.

L'ETSAB allotja molts centres de recerca i laboratoris, com ara el Centre de Documentació de Projectes d'Arquitectura de Catalunya (CDPAC), el Centre de Política del Sòl i Valoracions (CPSV), el Laboratori de Modelització Virtual de la Ciutat (LMVC), el Laboratori de Tècniques Gràfiques Arquitectòniques (LTGA) i el Laboratori d'Urbanisme de Barcelona (LUB)
    Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB - UPC)
  • Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB - UPC)
    Avda. Diagonal, 64908028 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te