Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona és una escola centenària, fundada l'any 1875, que ha format milers d'arquitectes en les especialitats de projectes, urbanisme i edificació. El seu professorat, constituït per docents de prestigi i professionals reconeguts, ha contribuït amb la seva tasca a donar a Barcelona el renom que té actualment en l'àmbit de l'arquitectura. Això fa que sigui un Centre molt sol·licitat per estudiantat d'altres països.  

A l'Escola disposaràs de biblioteca, sala d'exposicions, sala d'actes, aules d'estudi amb connexió a Internet, laboratoris docents, papereria, llibreria, taller de maquetes, etc. Els convenis de cooperació educativa que mantenim amb nombrosos despatxos professionals, empreses i institucions et possibilitaran la realització de pràctiques remunerades i l'adquisició d'experiència professional. També tindràs l'oportunitat de gaudir de l'experiència que aporta la mobilitat internacional (uns 130 estudiants i estudiantes cada curs) i de nombroses activitats culturals i associatives.

L'ETSAB allotja molts centres de recerca i laboratoris, com ara el Centre de Documentació de Projectes d'Arquitectura de Catalunya (CDPAC), el Centre de Política del Sòl i Valoracions (CPSV), el Laboratori de Modelització Virtual de la Ciutat (LMVC), el Laboratori de Tècniques Gràfiques Arquitectòniques (LTGA) i el Laboratori d'Urbanisme de Barcelona (LUB)

Cursos més populars

Campus i seus

Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB - UPC)
Avda. Diagonal, 649 08028 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB - UPC)
X