Cursos per modalitats

Descripció del centre

L'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona, creada com a Escola Industrial l'any 1904 per la Mancomunitat, es va adscriure a la Universitat Politècnica de Catalunya el 1974. Actualment és una Escola en procés d?integració a la Universitat Politècnica de Catalunya.  

El dinamisme de l'EUETIB es reflecteix en les xifres següents: 2.246 estudiants matriculats, 201 docents i 326 titulats i titulades l'any passat. L'Escola té una superfície de 17.787,86 m2 i es prepara per renovar-se per dins i per fora amb el trasllat al nou Campus Diagonal-Besòs. Està preparada per proporcionar-te una àmplia formació científica, humana, tècnica i d'especialització, i en el futur volem potenciar més encara les tasques d'R+D+I i la col·laboració amb les empreses del sector.

Quinze aules informàtiques, dues sales d'estudi, 28 laboratoris docents, nou laboratoris de recerca, sis espais d'universitat-empresa (Schneider, Sener, Panasonic, Mastervolt i Sun Energy), una oficina del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB), sala d'actes i biblioteca amb dues zones aïllades de treball en grup i tres d'individuals, servei de reprografia, escola d'idiomes, bar i sala menjador per a estudiants, oficina del Servei d'Activitats Socials - Univers de la UPC... són alguns dels equipaments i serveis que t'ofereix l'Escola. Les diferents activitats de participació en la vida universitària, de lleure, esportives i de cooperació es canalitzen a través de Aula Nostra EUETIB, la Delegació d'Alumnes, el Club Esportiu, la revista Cocos, etc.

L'Escola promou la teva participació en convenis de cooperació educativa amb empreses i institucions, que et permeten entrar en contacte amb el món laboral, completar la formació i convertir aquesta experiència en crèdits de lliure elecció. En el curs 2007/08, 281 estudiants s'han acollit a 380 convenis de cooperació educativa, amb un total de 125.673 hores de pràctiques en empresa.

La mobilitat dels estudiants representa un complement a la formació cada cop més valorat i exigit en el mercat laboral, a més del coneixement d'una cultura i una llengua diferents, per això l'Escola participa activament en convenis de mobilitat amb universitats de prestigi nacionals i estrangeres, en el marc del programa Sòcrates Erasmus, Sicue Séneca i altres. Actualment l'EUETIB té signats 35 convenis d'intercanvi amb 20 països europeus i d'Amèrica Llatina.

Cursos més populars

Campus i seus

Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB - UPC)
Comte d'Urgell, 187 08036 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB - UPC)
X