Cursos des de
9.501,6€

Titulacions

7
7 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

1
7 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Escola d'Enginyeria de Terrassa (EET - UPC)

Escola d'Enginyeria de Terrassa (EET - UPC)

Sol·licita més informació
Escola d'Enginyeria de Terrassa (EET - UPC)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

L'Escola d'Enginyeria de Terrassa és un centre docent que fa més de 100 anys que forma professionals en el camp de l'enginyeria elèctrica, electrònica, mecànica, química i tèxtil, i des de l'any 2001, en el camp de les telecomunicacions.  Ubicada al Campus de la UPC a Terrassa, ciutat situada a uns 30 km de Barcelona, que gaudeix de molt bones comunicacions en transport públic i privat, l'Escola ocupa un edifici modernista de gran valor arquitectònic i disposa de les més modernes tecnologies de comunicació: aules d'informàtica connectades a la xarxa sense fils, campus virtual, Internet..., així com laboratoris docents especialitzats per fer les pràctiques de totes les titulacions, dotats amb aparells d'última generació.
 

La Delegació d'Estudiants organitza i fomenta la participació a la vida universitària de l'Escola, que gaudeix de tots els serveis propis del Campus: residència, biblioteca, Servei d'Activitats Culturals, pistes esportives, aules d'estudi, servei de reprografia, bar, etc. El programa de pr��ctiques et permet participar en estades que completen la teva formació, establir contactes amb el món professional i, alhora, obtenir crèdits de lliure elecció i realitzar el projecte de fi de grau.
 

També tens la possibilitat de fer estades en institucions universitàries estrangeres de prestigi durant un o més quadrimestres, per cursar assignatures o realitzar el projecte de fi de grau. Mitjançant el programa Sòcrates i Erasmus, l'Escola et facilita els intercanvis amb més de 40 universitats europees, i també amb universitats d'Amèrica Llatina i el Japó. Els nostres titulats i titulades s'insereixen amb gran facilitat en el món empresarial i industrial, el 95% troba feina abans de tres mesos d'haver finalitzat els estudis.

    Escola d'Enginyeria de Terrassa (EET - UPC)
  • Escola d'Enginyeria de Terrassa (EET - UPC)
    C/ Colom 108222 Terrassa (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te