Descripció del centre

L'Escola d'Enginyeria de Terrassa és un centre docent que fa més de 100 anys que forma professionals en el camp de l'enginyeria elèctrica, electrònica, mecànica, química i tèxtil, i des de l'any 2001, en el camp de les telecomunicacions.  Ubicada al Campus de la UPC a Terrassa, ciutat situada a uns 30 km de Barcelona, que gaudeix de molt bones comunicacions en transport públic i privat, l'Escola ocupa un edifici modernista de gran valor arquitectònic i disposa de les més modernes tecnologies de comunicació: aules d'informàtica connectades a la xarxa sense fils, campus virtual, Internet..., així com laboratoris docents especialitzats per fer les pràctiques de totes les titulacions, dotats amb aparells d'última generació.
 

La Delegació d'Estudiants organitza i fomenta la participació a la vida universitària de l'Escola, que gaudeix de tots els serveis propis del Campus: residència, biblioteca, Servei d'Activitats Culturals, pistes esportives, aules d'estudi, servei de reprografia, bar, etc. El programa de pràctiques et permet participar en estades que completen la teva formació, establir contactes amb el món professional i, alhora, obtenir crèdits de lliure elecció i realitzar el projecte de fi de grau.
 

També tens la possibilitat de fer estades en institucions universitàries estrangeres de prestigi durant un o més quadrimestres, per cursar assignatures o realitzar el projecte de fi de grau. Mitjançant el programa Sòcrates i Erasmus, l'Escola et facilita els intercanvis amb més de 40 universitats europees, i també amb universitats d'Amèrica Llatina i el Japó. Els nostres titulats i titulades s'insereixen amb gran facilitat en el món empresarial i industrial, el 95% troba feina abans de tres mesos d'haver finalitzat els estudis.

Cursos més populars

Campus i seus

Escola d'Enginyeria de Terrassa (EET - UPC)
C/ Colom 1 08222 Terrassa (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Escola d'Enginyeria de Terrassa (EET - UPC)
X