Sol·licita informació
Escola Universitària ERAM

Escola Universitària ERAM

Sol·licita informació

Descripció del centre

L'Escola Universitària ERAM és una escola adscrita a la Universitat de Girona dins de l'àmbit de les ciències socials i les humanitats.
 
Actualment s'imparteix:
Grau oficial en Comunicació, Audiovisual i Multimèdia
Grau oficial en Arts Escèniques
Màster en Fotografia, així com diversos diplomes i cursos d'especialització.
 
El seu objectiu és atendre les necessitats educatives de la societat en els camps teòrics i experimentals de les arts visuals i les arts escèniques proporcionant uns estudis universitaris orientats a el món professional.
 
Els valors que impulsen el centre ERAM són: l'interès per les persones, l'orientació a l'estudiant, la proximitat, la innovació, la transversalitat, la creativitat, el compromís amb l'entorn productiu i territorial, la internacionalització i la igualtat d'oportunitats en tots els processos formatius.
 
La ERAM va ser creada el 1998 per un grup de professionals interdisciplinaris provinents d'àrees molt diverses com l'economia, el disseny o l'enginyeria. Més endavant es van incorporar professionals de les arts escèniques.
 
L'escola EU ERAM ha trobat un espai propici per a la creativitat, experimentació i professionalització dins de la Factoria Cultural Coma Cros. Un equipament cultural municipal de Salt (Girona) que disposa de 16.000 metres quadrats per a aconseguir el seu objectiu principal: ser un punt de referència en la dinamització cultural per tot el Nord de Catalunya.
 
A l'octubre de 2009 l'Escola Universitària ERAM es Instal·la a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. Amb la seva ubicació estratègica l'escola gaudeix de les infraestructures d'ús comú de què disposa aquest equipament i participa de les sinergies que aporten la universitat, centres de recerca i els agents culturals, socials i econòmics que s'han instal·lat

Cursos més populars

Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Vegeu més 

Característiques

Experiència

Des de la seva fundació l'any 1998 ERAM ofereix formació en els sectors de les arts visuals i les arts escèniques.

Què ofereix aquest centre

16.000 metres quadrats d'instal·lacions.
Equip formatiu format per doctors, llicenciats i professionals especialitzats de diferents àmbits de la comunicació audiovisual.

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X