Cursos per modalitats

Descripció del centre

Escola Universitària ERAM
 
L'Escola Universitària ERAM (EU ERAM) és una escola adscrita a la Universitat de Girona dins l'àmbit de les ciències socials i les humanitats.
 
Imparteix estudis de grau oficial, Grau en Audiovisual i Multimèdia i Grau en Arts Escèniques, un màster en Fotografia, un màster internacional en Creativitat, Disseny i Tecnologia, així com diversos diplomes i cursos d'especialització.
 
El seu objectiu és atendre les necessitats educatives de la societat en els camps teòrics i experimentals de les arts visuals i les arts escèniques proporcionant uns estudis universitaris orientats al món professional.
 
Els valors que impulsen l`EU ERAM són: l'interès per les persones, l'orientació a l'estudiant, la proximitat, la innovació, la transversalitat, la creativitat, el compromís amb l'entorn productiu i territorial, la internacionalització i la igualtat d'oportunitats en tots els processos formatius.
 
 
Universitat de Girona (UdG)
 
La Universitat té la seva seu a la ciutat de Girona i s'integra en el sistema d'universitats públiques catalanes.
 
Els orígens de la Universitat de Girona es remunten al 1446 quan el rei Alfons el Magnànim crea l'anomenat Estudi General. Els estudis universitaris es van estendre amb un notable prestigi fins al 1717, aleshores, la Universitat va ser clausurada a causa del Decret de Nova Planta i de la pèrdua d'identitat política de Catalunya. Finalment, l'any 1991, un decret del govern autonòmic crea la nova Universitat de Girona, amb aportacions de les diverses cultures universitàries que converteixen Girona en un punt de referència multidisciplinari.
 
La Universitat de Girona compta amb tres campus diferenciats (Montilivi, Barri Vell i Centre) i el Parc Científic i Tecnològic, un espai de col·laboració, un entorn de suport a la R+D i a la innovació.
 
 
Història EU ERAM
 
L'EU ERAM va ser creada l'any 1998 per un grup de professionals interdisciplinaris provinents d'àrees ben diverses com l'economia, el disseny o l'enginyeria.  
 
La motivació d'aquest grup per la docència i la convicció que el mercat laboral demandava nous perfils professionals emergents en el camp de la comunicació audiovisual, els porta a la fundació d?una escola universitària actualitzada, creativa i professionalitzadora adscrita a la Universitat de Girona.
 
 
Estudis
 
Els estudis de l'EU ERAM preveuen assolir els objectius mitjançant el desenvolupament d'un conjunt d'habilitats competencials fonamentades en l?equilibri de tres àrees principals:

· Àrea del coneixement (Idea)
· Àrea instrumental i metodològica (Eina)
· Àrea de llenguatges expressiu (Expressió)
 
A partir d'aquests plantejament cada grau, màster, diploma o curs d'especialització articula diferents àmbits de coneixement.
 
Factoria de creativitat
 
L'escola EU ERAM ha trobat un espai propici per a la creativitat, experimentació i professionalització dins de la Factoria Cultural Coma Cros.
 
Un equipament cultural municipal de Salt (Girona) que disposa de 16.000 metres quadrats per aconseguir el seu objectiu principal: esdevenir un punt de referència en la dinamització cultural per a tot el Nord de Catalunya.
 
L'Octubre del 2009 l?Escola Universitària ERAM s?instal·la a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. Amb la seva ubicació estratègica l'escola gaudeix de les infraestructures d'ús comú de què disposa aquest equipament i participa de les sinergies que aporten la universitat, centres de recerca i els agents culturals, socials i econòmics que s'hi han instal·lat.
 
Paral·lament l'escola està present al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, especialment, col·laborant amb el nou Clúster TIC MEDIA de Girona: un centre pioner en la recerca i desenvolupament de la tecnologia 3D.
 
 Equip
 
L'equip docent, format per doctors, llicenciats i professionals especialitzats, prové de diferents àmbits vinculats a la comunicació audiovisual i les arts escèniques: la cultura, l'art, la música, la dansa, el teatre, el periodisme, el cinema, la televisió, el disseny, la publicitat o la història.
 
Aquest equip treballa amb una concepció oberta i integradora per crear un espai d'aprenentatge creatiu i personalitzat. Un espai propici per al creixement personal i professional de tots els alumnes ERAM.
 
 
 

Cursos més populars

Campus i seus

Escola Universitària ERAM
Factoria Cultural Coma cros - Carrer Sant antoni, 1 17190 Salt (Girona)

Emplena aquest formulari per a més informació

Escola Universitària ERAM

Sol·licita informació gratuïta

X