Serveis

Borsa de treball
Campus virtual

Descripció del centre

L'Escola Universitària ERAM és una escola adscrita a la Universitat de Girona dins de l'àmbit de les ciències socials i les humanitats.
 
Actualment s'imparteix:
Grau oficial en Comunicació, Audiovisual i Multimèdia
Grau oficial en Arts Escèniques
Màster en Fotografia, així com diversos diplomes i cursos d'especialització.
 
El seu objectiu és atendre les necessitats educatives de la societat en els camps teòrics i experimentals de les arts visuals i les arts escèniques proporcionant uns estudis universitaris orientats a el món professional.
 
Els valors que impulsen el centre ERAM són: l'interès per les persones, l'orientació a l'estudiant, la proximitat, la innovació, la transversalitat, la creativitat, el compromís amb l'entorn productiu i territorial, la internacionalització i la igualtat d'oportunitats en tots els processos formatius.
 
La ERAM va ser creada el 1998 per un grup de professionals interdisciplinaris provinents d'àrees molt diverses com l'economia, el disseny o l'enginyeria. Més endavant es van incorporar professionals de les arts escèniques.
 
L'escola EU ERAM ha trobat un espai propici per a la creativitat, experimentació i professionalització dins de la Factoria Cultural Coma Cros. Un equipament cultural municipal de Salt (Girona) que disposa de 16.000 metres quadrats per a aconseguir el seu objectiu principal: ser un punt de referència en la dinamització cultural per tot el Nord de Catalunya.
 
A l'octubre de 2009 l'Escola Universitària ERAM es Instal·la a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt. Amb la seva ubicació estratègica l'escola gaudeix de les infraestructures d'ús comú de què disposa aquest equipament i participa de les sinergies que aporten la universitat, centres de recerca i els agents culturals, socials i econòmics que s'han instal·lat

Característiques

Experiència
Des de la seva fundació l'any 1998 ERAM ofereix formació en els sectors de les arts visuals i les arts escèniques.
Què ofereix aquest centre
16.000 metres quadrats d'instal·lacions.
Equip formatiu format per doctors, llicenciats i professionals especialitzats de diferents àmbits de la comunicació audiovisual.

Cursos més populars

Campus i seus

Escola Universitària ERAM
Factoria Cultural Coma cros - Carrer Sant antoni, 1 17190 Salt (Girona)

Altres centres que et poden interessar

Escola Universitària ERAM
X