Cursos des de
consultar preu
Escola Universitària de Turisme Euroaula

Escola Universitària de Turisme Euroaula

Sol·licita més informació
Escola Universitària de Turisme Euroaula
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola Universitària de Turisme EUROAULA és una institució fundada a l'any 1987 i especialitzada en la formació turística. Des de l'any 1997, EUROAULA està adscrita a la Universitat de Girona, impartint el Grau en Turisme, Doble Grau en Turisme i Direcció Hotelera Internacional,  Màsters i Postgraus. Per això, els estudis universitàris de turisme són totalment oficials i reconeguts.

Som una institució educativa especialitzada en turisme amb vocació d'inovació pedagògica. En EUROAULA formem als futurs professionals del sector turístic amb l'ús de coneixements teòrics i l'estudi de casos reals.

La nostra gran experiència docent ens acredita com líders en la formació professional, posant a l'abast dels nostres alumnes les eines necessàries per adquirir els coneixements que precisin  pel seu desenvolupament formatiu i personal, preparant-los per un mercat laboral competitiu i en constant transformació.

A més, formem part de la Association  Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme, una Organització Internacional que té com a objetciu promoure els Hotels i Escoles de Turisme d'Europa.
    Escola Universitària de Turisme Euroaula
  • Escola Universitària de Turisme Euroaula
    Carrer d'Aragó, 208-21008011 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te