Escola Universitària de Turisme Euroaula

Escola Universitària de Turisme Euroaula

Sol·licita informació
  • Nombre de seus
    1
  • Nombre de cursos
    8

Escola Universitària de Turisme Euroaula

Escola Universitària de Turisme Euroaula
Carrer d'Aragó, 208-210 08011 Barcelona

Descripció del centre

L'Escola Universitària de Turisme EUROAULA és una institució fundada a l'any 1987 i especialitzada en la formació turística. Des de l'any 1997, EUROAULA està adscrita a la Universitat de Girona, impartint el Grau en Turisme, Doble Grau en Turisme i Direcció Hotelera Internacional,  Màsters i Postgraus. Per això, els estudis universitàris de turisme són totalment oficials i reconeguts.

Som una institució educativa especialitzada en turisme amb vocació d'inovació pedagògica. En EUROAULA formem als futurs professionals del sector turístic amb l'ús de coneixements teòrics i l'estudi de casos reals.

La nostra gran experiència docent ens acredita com líders en la formació professional, posant a l'abast dels nostres alumnes les eines necessàries per adquirir els coneixements que precisin  pel seu desenvolupament formatiu i personal, preparant-los per un mercat laboral competitiu i en constant transformació.

A més, formem part de la Association  Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme, una Organització Internacional que té com a objetciu promoure els Hotels i Escoles de Turisme d'Europa.

Serveis

Beques
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X
Sol·licita informació