Serveis

Borsa de treball
Campus
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

L'Escola Europea Des Arts és una escola especialitzada en entorns de l'art, arts gràfiques i altres disciplines artístiques. L'escola pertany al Grup Esneca Formació, grup de formació líder a nivell nacional que està format per un total de 20 escola especialitzades en diferents temàtiques.
L'Escola Europea Donis Arts té presència a tot el món amb seu a Mèxic, Colòmbia, l'Equador, el Perú, Xile, l'Argentina i Espanya.
L'escola compta amb un equip docent multidisciplinari especialitzat en les matèries que imparteixen. El professorat del centre és reconegut per la disposició i suport que ofereixen a l'alumnat durant la seva etapa formativa.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Titulacions amb possibilitat de reconeixement de crèdits ECTS.
  • Excel·lència formativa avalada per entitats educatives de gran reconeixement. 
  • Gran part de l'alumnat afirma haver millorat les seves habilitats professionals després de la seva formació a l'Escola Europea Des Arts.
  • Borsa d'ocupació i pràctica en constant actualització.
  • Sistema educatiu personalitzat i flexible.
  • Seguiment i tutories personalitzades.
  • El centre col·labora amb organitzacions que avalen l'excel·lència, la innovació i el prestigi dels continguts dels seus programes formatius. Aquestes institucions són la CECAP (Confederació Espanyola d'Empreses de Formació, la AEEN (Associació Espanyola d'Escoles de Negocis) i l'Agència Universitària Doctrina Qualitas.
Experiència
El Grup Esneca al qual pertany l'Escola Europea Donis Arts compta amb anys d'experiència formativa. Des dels seus inicis s'han format més de 20.000 alumnes en els seus 20 escoles. En concret, a l'Escola Europea Des Arts s'han desenvolupat més de 50 cursos. 
Els alumnes valoren el centre amb un alt nivell de satisfacció.
Requisits d'admissió
A consultar amb el centre.
Model educatiu
Formació online i a distància
Instal·lacions
La seva seu principal de Lleida compte amb més de 500m2, està equipada amb les últimes innovacions tecnològiques, que permeten oferir un servei eficient i de ràpida resposta a l'alumnat.
Què ofereix aquest centre
Oferta formativa de l'Escola Europea Des Arts és variada i de qualitat. Dins de l'oferta formativa podem trobar diferents categories de programes, tots ells especialitzats en matèries d'art, arts gràfiques i altres disciplines artístiques:
  • Màsters
  • Postgraus
  • Cursos tècnics 
  • Cursos amb pràctiques
A qui es dirigeix
L'Escola Europea Des Arts dirigeix la seva oferta formativa a totes aquelles persones que estan interessades a rebre una formació a l'entorn de l'art, arts gràfiques i altres disciplines artístiques.

Altres centres que et poden interessar

Escuela Europea Des Arts
X