Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

ESNI, Estudis Superiors en Negocis Internacionals som una Institució de Formació Superior en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional, amb experiència docent des de 1997.

Aprèn les disciplines més innovadores per potenciar el teu talent.

Els Programes de ESNI orienten les teves competències, coneixements i habilitats mentre consolida la teva trajectòria professional en l'àmbit internacional.Donaràs al teu títol el valor pràctic que totes les empreses i institucions en l'àmbit internacional requereixen.

Si estàs interessat en els nostres programes formatius, presencials oa distància, posa't en contacte amb nosaltres, et orientarem perquè prenguis la decisió que et condueixi a l'èxit professional.

En l'actualitat,  
ESNI  
compta amb cinc centres a Espanya (Barcelona, Madrid, València, Sevilla i Bilbao) i un campus en línia (Campus ESNI) i disposa de la major oferta formativa en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional del panorama espanyol en programes Màsters, Postgraus, Tècnics, i Especialització, així com seminaris i practicums. Es sumen, a més, Els cursos a distància, els programes d'estiu i els cursos de formació continuada i In-Company que ESNI desenvolupa per al món empresarial.

FORMAT EN LA INSTITUCIÓ de més prestigi a COMERÇ EXTERIOR I MÀRQUETING INTERNACIONAL D'ESPANYA

Campus i seus

ESNI Online Business School
Plaza Cataluña 9, 1º 08013 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X