Serveis

Becas
Bolsa de empleo
Campus
Campus virtual
Prácticas en empresas
Servicios de orientación

Descripció del centre

ESNI, Estudis Superiors en Negocis Internacionals som una Institució de Formació Superior en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional, amb experiència docent des de 1997.

Aprèn les disciplines més innovadores per potenciar el teu talent.

Els Programes de ESNI orienten les teves competències, coneixements i habilitats mentre consolida la teva trajectòria professional en l'àmbit internacional.Donaràs al teu títol el valor pràctic que totes les empreses i institucions en l'àmbit internacional requereixen.

Si estàs interessat en els nostres programes formatius, presencials oa distància, posa't en contacte amb nosaltres, et orientarem perquè prenguis la decisió que et condueixi a l'èxit professional.

En l'actualitat,  
ESNI  
compta amb cinc centres a Espanya (Barcelona, Madrid, València, Sevilla i Bilbao) i un campus en línia (Campus ESNI) i disposa de la major oferta formativa en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional del panorama espanyol en programes Màsters, Postgraus, Tècnics, i Especialització, així com seminaris i practicums. Es sumen, a més, Els cursos a distància, els programes d'estiu i els cursos de formació continuada i In-Company que ESNI desenvolupa per al món empresarial.

FORMAT EN LA INSTITUCIÓ de més prestigi a COMERÇ EXTERIOR I MÀRQUETING INTERNACIONAL D'ESPANYA

Campus i seus

ESNI Online Business School
Plaza Cataluña 9, 1º 08013 Barcelona
X