Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

El Campus de Salt de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport és un centre adscrit a la Universitat de Girona (EUSES-UdG).

L'EUSES-UdG, situada en el complex del Parc Hospitalari i d'expansió comercial del municipi de Salt, disposa d'unes àmplies i modernes instal·lacions amb equipaments de primera qualitat, amb espais en òptimes condicions per realitzar tot tipus d'actes, reunions i esdeveniments.

L'Escola Universitària de la Salut i l'Esport destaca per la versatilitat i funcionalitat dels diferents espais. Amb un espai total de 4.895 metres quadrats, EUSES-UdG disposa d'un aparcament amb capacitat per a més de 350 vehicles i d'un edifici format per 13 aules (cadascuna entre 110 i 180 m2 i la majoria amb llum natural), una Aula Magna, una aula d'informàtica, una osteoteca, una biblioteca, una sala d'estudi, una unitat clínica/gimnàs amb vestidors, una aula d'informàtica, una sala de professors, una secretaria acadèmica, una àrea administrativa, quatre despatxos de direcció, una recepció i un restaurant-cafeteria, així com diferents terrasses, patis interiors i espais comuns.

Cursos més populars

Campus i seus

EUSES - Escola Universitària de la Salut i l'Esport (UdG)
C/ Francesc Macià, 65 17190 Salt (Girona)

Altres centres que et poden interessar

EUSES - Escola Universitària de la Salut i l'Esport (UdG)
X