Descripció del centre

Fointec Informàtica SLU es defineix com una empresa jove i dinàmica però alhora experimentada en el sector de la Consultoria i Formació, Els nostres nombrosos clients ens avalen i amb el pas dels anys es veu incrementat, això reflecteix que anem pel camí correcte. Oferim un ampli ventall de serveis adaptats a les necessitats dels nostres clients que avui dia puguin interessar, d'aquí la nostra constant actualització als nous temps,.

El nostre millor potencial són els Recursos Humans, la il · lusió que plasmem en la realització de projectes i la qualitat del servei que oferim als nostres clients.

Avui en dia, oferim serveis formatius en àrees com informàtica, gestió empresarial, idiomes, Programes de qualificació professional inicial, Internet, vigilants de seguretat, escortes privats, riscos laborals ... Els cursos estan dirigits a particulars, associacions, empreses, formació privada i per aturats i treballadors com a formació subvencionada, o bonificada ja que som entitat organitzadora i gestora de Formació Bonificada reconeguda per la Fundació Tripartita.

També som centre examinador oficial per a la realització de les proves ACTIC.

Campus i seus

Fointec Centre Informàtic
Doctora Castells, 1 25001 Lleida

Altres centres que et poden interessar

X