Serveis

Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

En Foment Professional ens dediquem a la Formació Oberta. En aquest sentit, t'oferim un extens catàleg de material didàctic com ara textos, manuals, material multimèdia, elaborat per professors i experts. Tots els materials tenen una orientació clara cap als professionals, tècnics i opositors. Des de la nostra seu central a Vigo, estenem la nostra activitat a delegacions repartides per diferents províncies espanyoles.

Aquests dos factors, la qualitat i la proximitat, ens permet facilitar el millor servei i la total satisfacció dels seus clients. A més, comptem amb una sèrie de serveis gratuïts orientats a les persones que busquen adquirir els coneixements necessaris per poder accedir a una millora laboral o professional.

En Foment Professional sabem que per donar un servei de qualitat als alumnes cal comptar amb un professorat a l'altura. El nostre sistema d'ensenyament està íntegrament dissenyat per personal especialitzat per estudiar en modalitat oberta. Es basa en un compendi d'elements que, units i ben realitzats, garanteixen la perfecta preparació dels alumnes.

Per assolir els nostres objectius, Foment Professional compta amb un ampli equip de professionals que col·laboren per prestar el millor servei: autors especialitzats, professors, redactors, tutors, assessors pedagògics i personal tècnic treballen cada dia posant en marxa tots els recursos disponibles per aconseguir arribar al seu meta: la satisfacció del client.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Foment Professional compta amb presència a diferents punts del territori nacional, ia més manté convenis de col·laboració amb organismes públics i privats d'Hispanoamèrica i Portugal facilitant-los les eines i la tecnologia per al desenvolupament de sistemes formatius de Formació Oberta

Grup Foment pertany a A.N.C.E.D, entitat col·laboradora des de l'any 1998 amb el Ministeri de Treball i Afers Socials.

Més de 30.000 persones han aprofitat amb èxit els nostres productes i serveis formatius.

Comptem amb més de 2.000 convenis a Espanya amb Empreses per a Pràctiques Professionals en diferents sectors productius

Organismes i Institucions de reconegut prestigi a Espanya, Hispanoamèrica i Portugal avalen i treballen en diverses àrees amb Grup Foment, per estar a l'avantguarda de productes i serveis formatius.
Experiència
Foment Professional és una empresa pertanyent a Grup Foment, líder a Espanya en el desenvolupament i execució de productes i serveis formatius dirigits a millorar la situació professional i laboral de les persones des de fa més de 20 anys

La Qualitat dels nostres productes i serveis, que han utilitzat més de 30.000 persones durant els últims 20 anys, avala el nostre exitós sistema, totalment dissenyat per professionals especialitzats en les diferents matèries, i orientat a la formació en modalitat oberta.
Què ofereix aquest centre
Més de 2.000 convenis de col·laboració amb empreses, organismes i institucions públiques i privades a Espanya i Hispanoamèrica, reconeixen el nostre prestigi i ens impulsen a superar-nos contínuament, possibilitant l'execució de Pràctiques Professionals en Empreses, l'intercanvi de sistemes i tecnologies formatives, i treballant conjuntament per oferir cada dia productes i serveis d'acord amb les exigents demandes del mercat.

Campus i seus

FOMENTO PROFESIONAL (Barcelona Norte)
Avda. Meridiana 350, 1º A 08027 Barcelona
FOMENTO PROFESIONAL (Barcelona Sur)
Avenida Diagonal 491, Principal 08029 Barcelona
FOMENTO PROFESIONAL (Plaza de Catalunya)
C/ Diputación, nº 279 1ª Planta Oficina 7 (Entre Pº de Gracia y Pau Clarís) 08015 Barcelona
FOMENTO PROFESIONAL (L`Hospitalet de Llobregat)
Plaça del Ajuntament nº 30, 1º - 1ª 08901 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
FOMENTO PROFESIONAL (Sabadell)
Calle Sant Pere Nº 17, 2º 08201 Sabadell (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X