Fomento Profesional

Fomento Profesional

Campus, seus i serveis
En Foment Professional ens dediquem a la Formació Oberta. En aquest sentit, t'oferim un extens catàleg de material didàctic com ara textos, manuals, material multimèdia, elaborat per professors i experts. Tots els materials tenen una orientació clara cap als professionals, tècnics i opositors. Des de la nostra seu central a Vigo, estenem la nostra activitat a delegacions repartides per diferents províncies espanyoles.

Aquests dos factors, la qualitat i la proximitat, ens permet facilitar el millor servei i la total satisfacció dels seus clients. A més, comptem amb una sèrie de serveis gratuïts orientats a les persones que busquen adquirir els coneixements necessaris per poder accedir a una millora laboral o professional.

En Foment Professional sabem que per donar un servei de qualitat als alumnes cal comptar amb un professorat a l'altura. El nostre sistema d'ensenyament està íntegrament dissenyat per personal especialitzat per estudiar en modalitat oberta. Es basa en un compendi d'elements que, units i ben realitzats, garanteixen la perfecta preparació dels alumnes.

Per assolir els nostres objectius, Foment Professional compta amb un ampli equip de professionals que col·laboren per prestar el millor servei: autors especialitzats, professors, redactors, tutors, assessors pedagògics i personal tècnic treballen cada dia posant en marxa tots els recursos disponibles per aconseguir arribar al seu meta: la satisfacció del client.
  Fomento Profesional
 • FOMENTO PROFESIONAL (Barcelona Norte)
  Avda. Meridiana 350, 1º A08027 Barcelona
 • FOMENTO PROFESIONAL (Barcelona Sur)
  Avenida Diagonal 491, Principal08029 Barcelona
 • FOMENTO PROFESIONAL (Plaza de Catalunya)
  C/ Diputación, nº 279 1ª Planta Oficina 7 (Entre Pº de Gracia y Pau Clarís)08007 Barcelona
 • FOMENTO PROFESIONAL (L`Hospitalet de Llobregat)
  Plaça del Ajuntament nº 30, 1º - 1ª08901 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
 • FOMENTO PROFESIONAL (Sabadell)
  Calle Sant Pere Nº 17, 2º08201 Sabadell (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te