Descripció del centre

Som un dels centres de formació més importants de Catalunya, i de referència a la província de Barcelona. Actuem com a centre formatiu col·laborador del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya,de l'INEM i de la Fundació Tripartita para la Formación en el Empleo, i, alhora, mantenim acords educatius amb universitats i consultors de gran prestigien el sector públic i privat.
 
Som centre col·laborador del Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya amb número de cens 0049 per impartir formació per a l'ocupació, i entitat organitzadora de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo per a la gestió del crèdit de bonificació de les empreses.
 
Impartim i gestionem plans de formació de caràcter intersectorial i sectorial, per donar resposta a les necessitats formatives dels prop de 40 sectors d'activitat que sorgeixen dels nostres diferents Gremis, dissenyant i desenvolupant una oferta formativa coherent i pionera en relació a les demandes i necessitats del mercat laboral actual. Un dels nostres trets diferencials és la utilització d'una metodologia activa i participativa (learn by doing) que facilita la transferència de coneixements al lloc de treball i facilita l'adquisició dels  coneixements.

Cursos més populars

Campus i seus

Fundació Cecot Formació
Veneçuela, 103 08019 Barcelona
Fundació Cecot Formació
Sant Pau 6 08221 Terrassa (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Fundació Cecot Formació
X