Cursos des de
225€ - 1.100€

Titulacions

25
0 Oficials 0%
25 Propies 100%

Metodologies

4
2 Presencials 8%
14 On-line 56%
2 Semi presencials 8%
9 A distància 36%
Fundació Cecot Formació

Fundació Cecot Formació

Sol·licita més informació
Fundació Cecot Formació
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Som un dels centres de formació més importants de Catalunya, i de referència a la província de Barcelona. Actuem com a centre formatiu col·laborador del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya,de l'INEM i de la Fundació Tripartita para la Formación en el Empleo, i, alhora, mantenim acords educatius amb universitats i consultors de gran prestigien el sector públic i privat.
 
Som centre col·laborador del Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya amb número de cens 0049 per impartir formació per a l'ocupació, i entitat organitzadora de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo per a la gestió del crèdit de bonificació de les empreses.
 
Impartim i gestionem plans de formació de caràcter intersectorial i sectorial, per donar resposta a les necessitats formatives dels prop de 40 sectors d'activitat que sorgeixen dels nostres diferents Gremis, dissenyant i desenvolupant una oferta formativa coherent i pionera en relació a les demandes i necessitats del mercat laboral actual. Un dels nostres trets diferencials és la utilització d'una metodologia activa i participativa (learn by doing) que facilita la transferència de coneixements al lloc de treball i facilita l'adquisició dels  coneixements.
    Fundació Cecot Formació
  • Fundació Cecot Formació
    Veneçuela, 10308019 Barcelona
  • Fundació Cecot Formació
    Sant Pau 608221 Terrassa (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te