Cursos per modalitats

Descripció del centre

Ibertour Aviation Academy , és una escola de pilots fundada el 2003 . A més d'oferir la millor formació per als nostres pilots, imparteix els millors cursos de TCP , autoritzats per AESA (ministeri de Foment ) , complint totes les normatives actuals de la CE

L'ESCOLA :
IBERTOUR INTERNATIONAL AVIATION fundada el 2003 va iniciar les seves operacions com a empresa de treballs aeris , transport de càrrega i passatgers . Poc després dels seus inicis IBERTOUR iniciaria les seves operacions com a Escola de Pilots tenint la seva base a l'aeroport de Girona .

Són ja molts anys d'experiència i milers d'hores de vol les que ens avalen fent de nosaltres una empresa totalment consolidada en el sector aeronàutic .
IBERTOUR ATO compta amb l'aprovació com ATO ( Approved Training Organization ) E - ATO - 126 que garanteix la nostra qualitat i seguretat a nivell Europeu.

Actualment som una Escola de Pilots , Tripulants de Cabina de Passatgers ( Azafat @ s de vol ) i TOA , per a totes les companyies del món . Situada al centre de Barcelona , i té com a objectiu ensenyar als nostres alumnes a ser els millors professionals en el sector de l'aeronàutica .
 

Cursos més populars

Campus i seus

IBERTOUR INTERNATIONAL AVIATION
C/ Módega nº 17 17457 Riudellots de la Selva (Girona)

Altres centres que et poden interessar

IBERTOUR ESCUELA DE PILOTOS
X