Serveis

Becas
Biblioteca
Bolsa de empleo
Campus
Campus virtual
Prácticas en empresas
Servicios de orientación

Descripció del centre

Inaugurat l'abril del 2015, el nostre centre es troba en ple cor de Barcelona, al districte de l'Eixample, al costat de l'estació de Sants i perfectament comunicat. Es tracta d'unes instal·lacions de nova creació, modernes, funcionals i dotades de la tecnologia i els recursos necessaris per facilitar el teu aprenentatge i la realització de tallers pràctics.
iFP posa al teu abast una completa oferta de cicles formatius de grau mitjà i superior, s'adapta a les necessitats de les empreses actuals i dissenyada per donar resposta a les demandes del mercat de treball a Espanya i Europa.
Amb aquesta proposta, iFP contribueix a corregir dos dels majors problemes del nostre país en el terreny laboral: l'escassetat de professionals amb una qualificació intermèdia i la manca d'especialització.
A més, tots els seus programes formatius aposten clarament per la innovació tecnològica i compten amb la col·laboració d'empreses líders, el que ajuda als estudiants a apropar-se al món de l'empresa des del primer moment i molt abans que comencin a treballar. Aquesta és precisament la filosofia de la FP Dual, un model de referència i d'èxit en països com Alemanya, Regne Unit, França o Austràlia.
Tots els programes de iFP permeten obtenir un títol oficial de FP o un certificat professional. Es tracta d'una titulació fonamental, ja que la taxa d'atur entre els titulats en FP és tres vegades inferior a la del conjunt de la població juvenil.

Campus i seus

iFP
C/Llançà, 51 08015 Barcelona
X