Cursos des de
1.936€ - 3.942€

Titulacions

10
10 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
10 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
ILERNA Online

ILERNA Online

Sol·licita més informació
ILERNA Online
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
ILERNA, Centre Integral de Formació Professional

Posem al teu abast la Formació Professional online. Més de 700 alumnes confien diariament amb nosaltres, més de 50 anys d'experiència en fp ens avalen. Necessites més garanties? Som centre autoritzat i concertat per la Generalitat de Catalunya, per tant, totes les nostres titulacions són oficials. Amb nosaltres, no necessites realitzar les proves lliures de cada CCAA.

La nostra experiència en formació professional i l'ambició de millora contínua, ens han fet detectar la necessitat que hi ha al mercat d'adaptar els perfils competencials dels alumnes que formem als perfils que les empreses necessiten. Per això a ILERNA tenim molt clar el nostre objectiu: la inserció i millora professional dels nostres alumnes al mercat laboral.

ILERNA centra tots els seus esforços en promoure una Formació Professional professionalitzadora i integradora, reforçant els valors tradicionals que sempre ens han identificat com són la cultura de l'esforç, l'atenció personalitzada, la internacionalització, les noves tecnologies i, sobretot, la innovació constant en tots els àmbits, per aconseguir un gran repte i convertir-lo en una realitat immediata que ja ha començat a donar fruits. Una nova manera d'entendre la Formació Professional.

Missió:
Formem amb qualitat persones perquè es converteixin en els millors professionals per a les millors empreses.

Visió:
Ser un centre de referència en Formació Professionalitzadora, generant un alt valor afegit, basat en la innovació i el desenvolupament constant, sense perdre de vista la nostra identitat.

Valors:
• Orientació a l'alumne.
• Compromís amb la societat.
• Implicació en el projecte.
• Experiència.
• Integritat.
• Innovació.
• Professionalització.


ILERNA és integració. ILERNA és innovació. ILERNA és esforç. ILERNA és la nova manera d'entendre la fp.
    ILERNA Online
  • ILERNA Online
    Turó de Gardeny Complex Magical Media, Edifici 525003 Lleida
Altres centres que poden interesar-te