Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual

Descripció del centre

ILERNA, Centre Integral de Formació Professional

Posem al teu abast la Formació Professional online. Més de 700 alumnes confien diariament amb nosaltres, més de 50 anys d'experiència en fp ens avalen. Necessites més garanties? Som centre autoritzat i concertat per la Generalitat de Catalunya, per tant, totes les nostres titulacions són oficials. Amb nosaltres, no necessites realitzar les proves lliures de cada CCAA.

La nostra experiència en formació professional i l'ambició de millora contínua, ens han fet detectar la necessitat que hi ha al mercat d'adaptar els perfils competencials dels alumnes que formem als perfils que les empreses necessiten. Per això a ILERNA tenim molt clar el nostre objectiu: la inserció i millora professional dels nostres alumnes al mercat laboral.

ILERNA centra tots els seus esforços en promoure una Formació Professional professionalitzadora i integradora, reforçant els valors tradicionals que sempre ens han identificat com són la cultura de l'esforç, l'atenció personalitzada, la internacionalització, les noves tecnologies i, sobretot, la innovació constant en tots els àmbits, per aconseguir un gran repte i convertir-lo en una realitat immediata que ja ha començat a donar fruits. Una nova manera d'entendre la Formació Professional.

Missió:
Formem amb qualitat persones perquè es converteixin en els millors professionals per a les millors empreses.

Visió:
Ser un centre de referència en Formació Professionalitzadora, generant un alt valor afegit, basat en la innovació i el desenvolupament constant, sense perdre de vista la nostra identitat.

Valors:
• Orientació a l'alumne.
• Compromís amb la societat.
• Implicació en el projecte.
• Experiència.
• Integritat.
• Innovació.
• Professionalització.


ILERNA és integració. ILERNA és innovació. ILERNA és esforç. ILERNA és la nova manera d'entendre la fp.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Tercera convocatòria d'examen inclosa
  • Segona matriculació a la mateixa assignatura a meitat de preu.
  • Per cada assignatura, hi ha un examen presencial al final del semestre. I podràs fer-ho on tu vulguis. I és que ILERNA Online es desplaça a totes les capitals de província espanyoles per examinar als seus alumnes. Siguis a Madrid, Barcelona, Sevilla, Jaén, Lugo, la Corunya, València, Múrcia, Bilbao, Pamplona, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Lleó, Salamanca, Palma de Mallorca o Girona ... no tindràs cap problema.
  • Vives on visquis, siguis on siguis, sempre tindràs a prop un lloc en el qual poder fer les teves exàmens.
  • Segell ILERNA: El segell ILERNA és present en totes les modalitats. I és que són més de 50 anys d'experiència en el sector educatiu i més de 15.000 alumnes formats a les nostres aules els que ens avalen. La nostra prioritat és l'alumne i l'atenció, completament personalitzada, que ajudarà a que s'estudiï el que s'estudiï, sigui a distància o en un dels nostres centres presencials, l'alumne no se sentirà mai sol en el procés d'aprenentatge.
Experiència
Més de 50 anys d'experiència en el sector educatiu i més de 15.000 alumnes formats a les nostres aules els que ens avalen.
Què ofereix aquest centre
Titulacions oficials:
Totes les titulacions que s'imparteixen a les dues modalitats són oficials, vàlides 100% a tot Espanya i s'obtenen directament a través dels exàmens de ILERNA, sense haver de passar per proves lliures.

Campus i seus

ILERNA Online
Turó de Gardeny Complex Magical Media, Edifici 5 25003 Lleida

Altres centres que et poden interessar

ILERNA Online
X