Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions web

Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
On-line
2000 hores
2335 €

Descripció

Desenvolupament d'aplicacions web és un Grau Superior d'Informàtica a través del qual aprendràs tot el relatiu a la programació per a dispositius mòbils, disseny web, sistemes operatius i gestors de BBDD. Podràs treballar com a desenvolupador multimèdia i d'aplicatius en entorn web.
El centre té convenis amb firmes líders del sector, com INDRA o Microsoft, de manera que, la formació pràctica de la teva FP d'Informàtica a Lleida, podràs dur-la a terme en aquestes empreses.
En ILERNA et descobrim la nova Formació Professional. Per això, oferim formació totalment pràctica adaptada a les necessitats específiques de les empreses.
En Desenvolupament d'Aplicacions Web, aprendràs més de 5 llenguatges de programació: JAVA, SCRIPT, AJAX, PHP, ASP.NET, JAVA i SQL. A més, tindràs la possibilitat de complementar la teva formació amb mòduls específics de programació: ABAP, ANDROID i VISUAL.NET.
Estudiant aquest cicle formatiu d'Informàtica gaudiràs de tots els avantatges que t'ofereix ser alumne de ILERNA. Un d'ells: tenir accés a Microsoft DreamSpark i poder descarregar-multitud de programes de Microsoft de forma totalment gratuïta.
ERASMUS +: t'oferim la possibilitat de realitzar part dels teus estudis a Irlanda del Nord a Enniskillen al centre South West College. També podràs fer les pràctiques a l'estranger en importants empreses.
L'Agència de Col·locació de ILERNA et facilitarà, a més, la inserció laboral elaborant per a tu un itinerari personal d'Inserció que et posarà en contacte amb les empreses del sector, a la recerca de feina.
Desenvolupament d'aplicacions web a Lleida, també en FORMACIÓ DUAL.

Temari

     Sistemes informàtics.
     Bases de dades.
     Programació.
     Llenguatge de marques i sistemes de gestió d'informació.
     Entorns de desenvolupament.
     Desenvolupament web en entorn client.
     Desenvolupament web en entorn servidor.
     Desplegament d'aplicacions web.
     Disseny d'interfícies web.
     Formació i orientació laboral.
     Empresa i iniciativa emprenedora.
     Projecte de desenvolupament d'aplicacions web.
     Formació en centres de treball.

Destinataris

Persones que compleixen amb els requisits esmentats i que el motivin les sortides professionals d'aquest cicle formatiu

Requisits

 • Tenir el títol de batxillerat.
 • Tenir el títol de tècnic / a especialista, tècnic / a superior o equivalent.
 • Haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.
 • Haver superat el curs d'orientació universitària (COU) o el preuniversitari.
 • Tenir qualsevol titulació universitària o un d'equivalent.
 • Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.
 • Tenir el títol de tècnic / a de grau mitjà, exclusivament de la mateixa opció del cicle formatiu o família de grau superior a la que vulguis accedir ..

Metodologia

EL CAMPUS, LA TEVA XARXA SOCIAL: El campus virtual serà el teu aula, el teu centre. Allà podràs interactuar amb els teus professors, amb els teus companys, podràs accedir al material didàctic i descarregar-, lliurar exercicis, assistir a les classes virtuals ... El campus és l'eix de tot i la seva aparença a manera de xarxa social farà que la teva experiència de estudi sigui fàcil i intuïtiva. Com a alumne, tindràs el teu perfil i la teva mur i podràs accedir als dels teus companys, professors, donar likes, compartir recursos ... SUPORT TOTAL: I si tens dubtes, comentaris que fer o qualsevol incidència, no et preocupis. L'equip de ILERNA Online està a la teva disposició. Els professors tenen el compromís adquirit de respondre qualsevol correu electrònic o missatge intern del campus en un termini màxim de 24 hores, ampliable a 48 els festius i caps de setmana.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Objectius

 • Gestionar servidors d'aplicacions adaptant-les per permetre el desplegament d'aplicacions web.
 • Crear aplicacions web amb accés a bases de dades.
 • Integrar components multimèdia en la interfície d'una aplicació web.
 • Desenvolupar i integrar components programari en l'entorn del servidor web.
 • Desenvolupar serveis per integrar les seves funcions en altres aplicacions web.
 • Integrar serveis i continguts distribuïts en aplicacions web.

Titulació obtinguda

ILERNA és un centre autoritzat i concertat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En acabar aquest cicle obtindràs la titulació de tècnic / a superior en desenvolupament d'aplicacions web.

Pràctiques

Estudies en modalitat presencial oa distància, realitzaràs les pràctiques o Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses de la teva zona de residència.

Perspectives laborals

-Programador web. -Programador Multimèdia. -Desarrollador d'aplicacions en entorns web.

Promocions

Tu decideixes com pagar la teva semestre: en un sol pagament, a terminis o adquirint les assignatures per separat.

Preu

2335 €
Preu total del cicle: 2.335 euros, distribuïts en mòduls de 99 euros o 199 euros. El preu inclou formació, materials didàctics i 2 convocatòries a exàmens.

Avantatges del curs

Tens més de dos anys d'experiència professional en el sector del cicle de Formació Professional que t'agradaria estudiar? Estàs de sort! ILERNA Online compta amb un servei d'Assessorament i Reconeixement a través del qual l'alumne podrà veure reconeguda a nivell acadèmic la seva trajectòria laboral, comportant una acreditació total o parcial de determinats mòduls o crèdits d'un cicle d'FP concret.

Tipus d'avaluació

Avaluació contínua: El professor planteja exercicis, els puntua i suposen el 40% de la nota final de l'assignatura. L'examen suposa l'altre 60%.
Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions web
ILERNA Online
Campus i seus: ILERNA Online
ILERNA Online
Turó de Gardeny Complex Magical Media, Edifici 5 25003 Lleida
Cursos més populars
X