Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Serveis

Campus virtual
Pràctiques a empreses
Serveis d’orientació

Descripció del centre

ILERNA, el centre líder en Formació Professional, està immers en un procés d'expansió i, actualment, ja compta amb diferents centres que ofereixen formació presencial a diferents ciutats espanyoles, entre les quals hi ha Tarragona. Aquesta seu, que està especialitzada en sanitat, permetrà cursar cicles de FP online amb 6 hores setmanals de classes de suport presencials (modalitat híbrida).
A ILERNA Tarragona s'hi aplica una metodologia d'aprenentatge basada en la pràctica. L'alumnat es formarà en unes instal·lacions equipades amb eines professionals que us facilitaran familiaritzar-se amb l'entorn de treball i desenvolupar les habilitats requerides.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Titulacions 100% oficials, sense haver de presentar-se a proves lliures.
  • Atenció personalitzada: Tindràs un pla de tutories adaptat a les teues necessitats i recursos d'orientació.
  • Exàmens al teu centre: Podràs realitzar els teus exàmens a ILERNA Tarragona, no t'hauràs de desplaçar.
  • Instal·lacions equipades amb tot allò necessari per garantir la qualitat de la formació.
  • Pràctiques en empreses: ILERNA compta amb un equip especialitzat en la cerca i selecció de centres de treball on cursar aquesta assignatura.
  • Equip docent especialitzat en les diferents àrees de coneixement.
  • El 98% dels estudiants recomanen estudiar a ILERNA.
Experiència
ILERNA compta amb més de 50 anys d'experiència al sector de l'educació i supera els 100.000 estudiants formats a les aules. ILERNA Online s'ha posicionat com el centre capdavanter de la FP a distància i, a més, el grup té diversos centres presencials: Madrid, Sevilla, Lleida, Tarragona, …
Model educatiu
Cicles de Formació Professional oficials.
Què ofereix aquest centre
Cicles formatius per especialitzar-se en sanitat: Cures Auxiliars d'Infermeria, Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear, Higiene Bucodental.
A qui es dirigeix
Professionals que vulguin aconseguir una titulació oficial per acreditar les seves competències o persones que vulguin introduir-se i/o reorientar la carrera professional cap a un altre sector.

Campus i seus

Instal·lacions
Aules dotades amb equips i eines professionals per posar en pràctica tots els coneixements adquirits. Tota l'oferta formativa d'ILERNA Tarragona compta amb un alt percentatge de formació de caràcter pràctic.
ILERNA Tarragona
C/ Joan Serra i Vilaró, 7 43007 Tarragona
X