Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Serveis

Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

ILERNA, el centre líder en Formació Professional, està immers en un procés d'expansió i, actualment, ja compta amb diferents centres que ofereixen formació presencial a diferents ciutats espanyoles, entre les quals hi ha Tarragona. Aquesta seu, que està especialitzada en sanitat, permetrà cursar cicles de FP online amb 6 hores setmanals de classes de suport presencials (modalitat híbrida).
A ILERNA Tarragona s'hi aplica una metodologia d'aprenentatge basada en la pràctica. L'alumnat es formarà en unes instal·lacions equipades amb eines professionals que us facilitaran familiaritzar-se amb l'entorn de treball i desenvolupar les habilitats requerides.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Titulacions 100% oficials, sense haver de presentar-se a proves lliures.
  • Atenció personalitzada: Tindràs un pla de tutories adaptat a les teues necessitats i recursos d'orientació.
  • Exàmens al teu centre: Podràs realitzar els teus exàmens a ILERNA Tarragona, no t'hauràs de desplaçar.
  • Instal·lacions equipades amb tot allò necessari per garantir la qualitat de la formació.
  • Pràctiques en empreses: ILERNA compta amb un equip especialitzat en la cerca i selecció de centres de treball on cursar aquesta assignatura.
  • Equip docent especialitzat en les diferents àrees de coneixement.
  • El 98% dels estudiants recomanen estudiar a ILERNA.
Experiència
ILERNA compta amb més de 50 anys d'experiència al sector de l'educació i supera els 100.000 estudiants formats a les aules. ILERNA Online s'ha posicionat com el centre capdavanter de la FP a distància i, a més, el grup té diversos centres presencials: Madrid, Sevilla, Lleida, Tarragona, …
Model educatiu
Cicles de Formació Professional oficials.
Instal·lacions
Aules dotades amb equips i eines professionals per posar en pràctica tots els coneixements adquirits. Tota l'oferta formativa d'ILERNA Tarragona compta amb un alt percentatge de formació de caràcter pràctic.
Què ofereix aquest centre
Cicles formatius per especialitzar-se en sanitat: Cures Auxiliars d'Infermeria, Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear, Higiene Bucodental.
A qui es dirigeix
Professionals que vulguin aconseguir una titulació oficial per acreditar les seves competències o persones que vulguin introduir-se i/o reorientar la carrera professional cap a un altre sector.

Campus i seus

ILERNA Tarragona
C/ Joan Serra i Vilaró, 7 43007 Tarragona

Altres centres que et poden interessar

ILERNA Tarragona
X