Cursos des de
consultar preu

Titulacions

8
0 Oficials 0%
8 Propies 100%

Metodologies

1
8 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Centre d'Estudis Catalunya

Centre d'Estudis Catalunya

Sol·licita més informació
Centre d'Estudis Catalunya
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Des de l'any 1981 Centre d'Estudis Catalunya ofereix formació reglada i no reglada al centre de Barcelona. És un dels centres capdavanters en la formació professional homologada dels àmbits   sanitari i sociosanitari. Imparteix també regularment cursos de preparació d'oposicions, accés a la universitat, formació en higiene alimentària, formació oberta i formació per a l'empresa.

El departament Tecnosalut aplega una variada oferta formativa en el camp sanitari (cursos reglats, formació homologada, formació oberta) i de promoció de la salut. El Centre compta amb l'homologació oficial dels Departaments d'Educació, Sanitat i Treball, els quals avalen la qualitat de les seves activitats acadèmiques.

El nostre és un centre modern i tecnificat que fomenta l'estudi i el treball, i que exigeix certa disciplina als seus estudiants, els quals se senten acompanyats i motivats pels seus professors i tutors. Els 30 anys d'experiència ens avalen per a qualsevol repte en el camp de la formació.
    Centre d'Estudis Catalunya
  • Centre d'Estudis Catalunya
    C/ Pelai, 42, 2ª planta 08001 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te