Descripció del centre

INGENIUM té la seva pròpia personalitat i una filosofia particular que ens caracteritza i diferència d'altres companyies del sector.Ens identifiquem amb la cultura de l'empresa abans d'iniciar qualsevol procés de col.laboració i per tant busquem els millors projectes que coincideixin amb la filosofia i valors del client.

INGENIUM ofereix un servei de selecció de personal basat en un acurat procés que garanteix l'assoliment de la més alta qualitat mitjançant la innovació i la millora contínua, realitzant:

• Anàlisi de l'empresa.
• Descripció i estudi del lloc de treball.
• Definició del perfil del candidat.
• Reclutament de candidats.
• Preselecció i comprovació de referències.
• Selecció i aplicació de proves.
• Presentació dels candidats al client.
• Control de seguiment


A més de la Selecció Directa de perfils de qualitat col.laborem amb els responsables de RRHH per optimitzar els seus objectius estratègics.

Valoracions psicoprofessionals
Entrevistes a candidats facilitats pel client.

Tests psicotècnics de personalitat, d'actitud, d'habilitat comercial, d'intel ligència ...

Altres proves específiques per al lloc a ocupar (idiomes, comptabilitat, informàtica, prova d'habilitats ...)

Servei de Consultoria.
Optimització i rendibilitat dels recursos humans.
Manual d'acollida.
Avaluació de l'acompliment.
Avaluació, formació i desenvolupament de competències i habilitats professionals.
Anàlisi de clima laboral.
Pla de motivació, retribució i reconeixement.

INGENIUM , També està especialitzada en l'àmbit formatiu.Som experts en formació d'empresa.Entenem la formació d'una manera integral, és per això que oferim una àmplia gamma de serveis, tant pel que fa als continguts com els mètodes utilitzats, tots ells amb un objectiu comú: accelerar l'èxit de les empreses i de les persones i equips de treball: Disseny de plans, detecció de necessitats, gestió de bonificacions / ajudes / subvencions, edició de continguts especialitzats ... La nostra metodologia d'impartició de les accions formatives és presencial oa distància.

Disposem d'experts formadors i professionals d'empresa que garanteixen una formació a mida i actual i d'un catàleg de cursos en totes les àrees elaborats per experts de diferents entitats i àrees d'activitat:


 Administració i Oficines
 Màrqueting i vendes
 Docència
 Habilitats Directives
 Informàtica
 Idiomes
 Sanitat
 Prevenció de Riscos Laborals

Oferim un servei de gestió administrativa perquè les empreses puguin beneficiar-se de les bonificacions que proporciona la Fundació Tripartita per a la realització de formació contínua.D'aquesta manera, es poden bonificar l'import de les activitats formatives que s'organitzin.  

INGENIUM
està formada per un equip de consultors professionals en Recursos Humans amb més de 10 anys d'experiència en el sector, que treballen per ajudar les empreses a aconseguir una plantilla qualificada i competitiva, optimitzant la productivitat i els seus resultats.  

Campus i seus

INGENIUM RRHH Y FORMACION
AV PAISOS CATALANS 23 43007 Tarragona

Altres centres que et poden interessar

X