Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

L'Institut Barraquer va ser fundat el 15 d'abril de 1947 per Ignasi Barraquer i la seva esposa, Josefa Moner. L'Institut és una associació científica independent i autofinançada, dedicada a la investigació i ensenyament de l'oftalmologia, a l'intercanvi d'idees i descobriments científics, a la millora i difusió de les teràpies mèdiques i quirúrgiques, ia la promoció general de l'oftalmologia.

Des de 1947, l'Institut Barraquer imparteix cursos d'especialització oftalmològica per a postgraduats. El 1972, Joaquim Barraquer va inaugurar oficialment l'Escola Professional d'Especialització Oftalmològica, dependent de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i adscrita a la seva facultat de Medicina.


L'Institut Barraquer col · labora amb el Centre d'Oftalmologia Barraquer en els programes d'especialització MIR (metges interns residents), en què disposa de cinc places acreditades per a cada curs.

A partir 1993, l'Institut Barraquer va quedar adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en qualitat d'Institut Universitari Barraquer. Els seus objectius principals són la investigació bàsica i clínica en oftalmologia, la realització de cursos de perfeccionament oftalmològic, l'intercanvi científic i d'informació, i en general, la col · laboració institucional en matèria d'investigació i docència.

Campus i seus

Instituto Barraquer
Muntaner, 314 08021 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Institut Barraquer
X