Màster Segment Anterior i Segment Posterior del Globus Ocular

1067 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Institut Barraquer
Màster Segment Anterior i Segment Posterior del Globus Ocular
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El programa Màster està compost per cursos de nou mesos de durada. Cada any s'organitza un Màster relatiu al Segment Anterior i un altre al Segment Posterior del Globus Ocular, les classes teòriques es realitzen a l'Auditòrium de l'Institut Barraquer i tenen lloc els divendres a la tarda, les corresponents als Mòduls Generals i el divendres, durant tot el dia, les corresponents als Mòduls Específics, de tal manera que els alumnes puguin assistir als dos Màsters en cas d'estar interessats en això.


Crèdits:

Els Màsters que desenvolupa l'Institut Universitari Barraquer, adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior, s'inclouen dins de la programació de postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i comprenen un total de 60 crèdits ECTS (European Credit Transfer System), basats en totes les activitats de l'aprenentatge: treball personal d'estudi, hores lectives, elaboració de treballs, pràctiques, etc.

Adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior i inclosos en la programació de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 60 crèdits ECTS (European Credit Transfer System) incloent classes magistrals, pràctiques al Centre d'Oftalmologia Barraquer i al nostre departament de Cirurgia Instrucció i Experimenta.

Per superar el màster i obtenir la corresponent titulació cal l'assistència a les activitats teòriques (85%), presentar un treball d'investigació, en relació al Màster que es realitzi i superar l'examen final. Un cop finalitzat, l'Institut Universitari Barraquer li expedirà un certificat d'haver superat el Màster i podran emplenar els pertinents tràmits per sol · licitar el títol a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Organització:

Les pràctiques s'efectuen en grups reduïts, amb la col · laboració dels metges residents assignats i sota la tutela i supervisió de l'oftalmòleg encarregat.

Les pràctiques de cirurgia comencen pel seguiment de les intervencions des de l'amfiteatre dotat de cúpules transparents. Més endavant, quan l'alumne tingui la destresa i coneixements necessaris, pot ajudar al cirurgià al quiròfan, sempre que reuneixi els requisits exigits per a això per les autoritats sanitàries. En qualsevol cas, en el departament de Cirurgia d'Instrucció i Experimental, podrà reproduir les operacions en condicions molt similars a les que hi ha als quiròfans.

Les sessions clíniques consisteixen en la discussió d'un cas clínic que són un pas interessant o nou de la patologia que es tracti de cobrir. Són sessions obertes a les aportacions i preguntes de tots els que hi participen. S'imparteixen amb una durada d'una hora, dos dies a la setmana.

Tràmits:

Els cursos comencen el mes d'octubre. Es recomana efectuar els tràmits per a l'admissió entre els mesos de maig i setembre previs a l'inici del curs. En el cas dels candidats estrangers, no pertanyents a la UE, els tràmits s'haurien de fer amb almenys un curs acadèmic d'antelació, per poder gestionar beques, visats d'estada a Espanya i convalidació del títol de metge.

Horari:

Màster en segment anterior del globus ocular
Diagnòstic i Tractament de la Cataracta i el Glaucoma.
Octubre-juny, classes teòriques segon divendres de cades mes de 15:30 a 21:00 h.
Màster en segment posterior del globus ocular
Patologia i Cirurgia de la Màcula.
Octubre-juny, classes teòriques tercer divendres de cades mes de 15:30 a 21:00 h.

Destinataris

Cal tenir el títol de Llicenciat en Medicina i Cirurgia (o del resguard d'haver tramitat). Després de la revisió del currículum i altres mèrits que el candidat pugui al · legar, la Comissió de Docència de l'IUB determina l'admissió.

Els facultatius estrangers que desitgin efectuar pràctiques en clínica i quiròfan han de tenir convalidat a Espanya el seu títol de llicenciat en Medicina, estar col · legiats al Col · legi de Metges de la província de Barcelona i haver subscrit una pòlissa de responsabilitat civil.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Preu

Consulteu el preu
Cursos Màster 2013-2014: 2.700 euros. cadascun
Màster Segment Anterior i Segment Posterior del Globus Ocular
Institut Barraquer
Campus i seus: Institut Barraquer
Instituto Barraquer
Muntaner, 314 08021 Barcelona
Sol·licita informació
X