Descripció del centre

A l'Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella, la formació d'altres professionals és una de les activitats a la que més atenció dediquem, precisament per la capacitat i el desig de transmetre l'experiència acumulada. Actualment des de l'Institut, a més de disposar d'un programa propi de formació, els professionals que hi treballen col·laboren en diverses activitats de formació per a l'administració pública i la universitat, així com en diversos cursos de màster i postgrau.

Les activitats de formació que organitzem nosaltres, amb el suport i aval de diferents universitats, les dividim en cinc apartats:
  • Màsters: Són cursos de 1500 hores de durada o 60 ECTS, que permeten assolir un elevat nivell d'especialització. Amb diploma de la Universitat de Girona o de la Universitat de Lleida.
  • Cursos de Postgrau: Són cursos de més de 100 hores de durada i que permetin assolir un important nivell d'aprofondiment.
  • Cursos d'Especialització i de Formació continuada: Són cursos d'entre 40 i 70 hores de durada. Estan dirigits a professionals que volen més que un curs introductori, però que no necessiten un postgrau o un màster. Atès que la temàtica és molt definida, aquests cursos faciliten la formació suficient per assolir un alt nivell de la competència professional.
Tots els nostres cursos donen dret a certificació Universitària, i en molts casos, compten també amb el Reconeixement d'interès sanitari per l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

En alguns casos, els nostres cursos es poden realitzar també a distància. Per això disposem d'una plataforma de formació a distància a l'adreça: www.lafactoriadelsaber.com en la que es disposen de tots els recursos necessaris per a una formació de qualitat.

Entenem però, que la formació no és l'unic servei que pot interessar a altres professionals, per això oferim la possibilitat de participar en grups de supervisió de casos clínics, o en moments concrets accedir a ofertes de treball.

Campus i seus

Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella
Gran Via de les Corts Catalanes 617, 3-3 08007 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X