Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’orientació

Descripció del centre

Estudia a la Digital Business School més gran del món.

Si estudies Màrqueting Digital, en IIMN multiplicaràs la teva capacitació professional.

Què ens mou?
Oferir la millor formació en Màrqueting Digital i posar-la a l'abast de tots. El màrqueting Digital no ha de ser patrimoni d'unes poques empreses.

Per això, cada any generem més llocs de treball i preparem a més professionals per integrar-se al mercat laboral. Sense importar l'origen de l'alumnat, amb igualtat d'oportunitats per a tothom.

Eduquem, inspirem i col·laborem amb una comunitat d'alumnes, exalumnes, professors i professionals del sector fomentant una xarxa viva i activa. Un sistema relacional per donar-nos suport els uns als altres en l'intricat entorn digital.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Innovador mètode acadèmic: Focalitzats cap a la preparació de la carrera professional, els nostres programes estan, des del seu origen, vinculats a perfils professionals. Ens esforcem perquè siguin absolutament rellevants i proveeixin als estudiants amb el coneixement, les habilitats i experiència per progressar en el camp que han triat estudiar.
Comptem amb la Certificació ISO 9001: 2008 en gestió de qualitat, complim la Normativa UNE 66181 que reconeix la nostra qualitat de formació en línia.
Acords amb grans empreses digitals com Ebay i actualment, en vies de col·laboració amb Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, etc ... A més, estem adherits al Ministeri d'Ocupació Espanyol dins del seu projecte Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove.
Instal·lacions. Totes les nostres aules compten amb un ordinador per alumne d'última generació HP, pissarres digitals, amplis i moderns espais, i una xarxa wifi de fibra òptica (300 Gb) d'alt rendiment amb equips Aruba, els més avançats del mercat.
Carnet Internacional ISIC. Tots els nostres alumnes compten amb el Student International Identity Card, amb descomptes i avantatges exclusius (museus, electrònica, botigues, viatges, etc) en més de 120 països.
Experiència
La nostra escola va néixer el 1999 en resposta a una creixent demanda formativa quan tot just existia una oferta docent en màrqueting en línia. IIMN va sorgir de la mà del Grup 3C, grup al qual pertany i el qual està constituït per empreses especialitzades en el màrqueting en línia.
Què ofereix aquest centre
En IIMN trobaràs:
  • Respecte per les persones, institucions i el que representen.
  • Defensa del comportament ètic, integritat i llibertat de pensament.
  • Model d'aprenentatge obert, combinant mètodes formals i informals en pro de l'ús de les noves tecnologies i les seves possibilitats.
  • Dinamització del mercat laboral, connectant alumnes i empreses. Reinserció de perfils en el mercat laboral.
  • Qualitat en els nostres processos, serveis i vocació de participació col·laborativa en les nostres accions.
  • Democratització de la formació
  • Proximitat per apropar distàncies i que en línia es transformi en alguna cosa proper i familiar.
  • Implicació: el nostre objectiu és el mateix que el de l'alumne, que l'Institut surtin el millor professional possible en Màrqueting Digital.
  • Metodologia acadèmica:

La metodologia utilitzada per IIMN està basada en el concepte de personalitzar, tot el possible, la formació dels seus alumnes.

Per aquest motiu en IIMN donem a triar l'alumne dos camins amb diferents: el mètode Blended Learning que combina la formació presencial amb la línia i; el mètode E-learning, on la formació és íntegrament online.

Altres centres que et poden interessar

Instituto Internacional de Marketing
X