Serveis

Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Servei d’orientació

Descripció del centre

L'Institut Superior d'Empresa i Finances (ISEFi)és una institució privada especialitzada en la formació financera a particulars, professionals i empreses. Des dels seus inicis, l'oferta formativa de ISEFi ha anat creixent fins a convertir-se en una de les més completes i especialitzades del mercat de la formació financera, creant cursos des de zero per a poder oferir un contingut exclusiu i útil als alumnes.
A més, ha anat adaptant el seu catàleg de cursos als avanços i canvis tant en els mercats financers com en la població, cada vegada més informada.
Tota la formació de ISEFi està enfocada al món dels negocis, l'empresa, l'economia i les finances. A més de cursos monogràfics d'especialització, ofereix seminaris gratuïts, cursos a mesura per a empreses i classes particulars, de la mà de professors experts del sector financer.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Per què ISEFi? Perquè els cursos de bossa de ISEFi permeten a l'alumne especialitzar-se en anàlisi tècnica, anàlisi fonamental, anàlisi macroeconòmica, renda variable, fons d'inversió, renda fixa i bons, trading i forex, gestió de carteres, CFD’s, derivats i Bloomberg.
A més, a través del Programa Superior en Banca Privada i Assessorament Financer, programa acreditat per EFPA, l'alumne té la possibilitat de convertir-se en assessor financer i obtenir la certificació EFA (European FinancialAdvisor).
L'equip de ISEFi dedica els seus esforços a fer que la formació en finances sigui una experiència útil, ja que al cap i a la fi és una formació que utilitzarà per a gestionar la seva capital. El principal objectiu de ISEFI és que l'alumne surti de les seves aules coneixent els mercats financers i sabent quins són els productes més adequats al seu perfil inversor.
Les propostes formatives del centre es basen en que els alumnes millorin la seva cultura financera, a través de l'aprenentatge de les tècniques i els mètodes necessaris per a gestionar la seva cartera. I d'aquesta forma, prendre decisions d'inversió amb major encert, seguretat i professionalitat.
Experiència
Es va crear l'any 2009, a mans d'un grup de professionals independents, el propòsit dels quals era dotar d'una major i millor cultura financera a la població.
Des dels seus inicis, l'oferta formativa de ISEFiha anat creixent fins a convertir-se en una de les més completes i especialitzades del mercat de la formació financera, creant cursos des de zero per a poder oferir un contingut exclusiu i útil als alumnes. A més, ha anat adaptant el seu catàleg de cursos als avanços i canvis tant en els mercats financers com en la població, cada vegada més informada.
Requisits d'admissió
Depèn de cada proposta formativa. Consultar les fitxes de cursos per a més informació. 
Instal·lacions
Què ofereix aquest centre
Des de la seva creació, l'equip de ISEFi ha treballat per a dissenyar un mètode d'aprenentatge que permeti a l'alumne no només adquirir els coneixements, sinó també aplicar-los a la realitat. La formació en ISEFi es caracteritza per buscar l'equilibri entre la formació teòrica i la pràctica, a més de la capacitació a través de simulacions amb casos reals.
El centre busca que l'alumne se senti còmode, que sigui capaç d'adquirir tots els coneixements del temari i que sigui capaç de resoldre tots els seus dubtes. Per això, els cursos de ISEFi s'imparteixen en grups reduïts, la qual cosa permet un alt nivell d'interacció alumne-professor i alumne-alumne.
La metodologia d'ensenyament de ISEFi es basa en la formació continuada, en resposta als canvis en els mercats i els productes financers. Per això, de la relació amb els alumnes ha nascut un servei que va més enllà dels cursos i de la formació tradicional. ISEFi ofereix un sistema de formació anual, gràcies al qual l'alumne pot realitzar un seguiment constant dels mercats, aplicar els coneixements adquirits i compartir les seves experiències i visions amb altres alumnes i companys.
Des dels seus inicis, ISEFi organitza seminaris i conferències a càrrec de professionals experts per a exposar l'actualitat economicofinancera i participa en esdeveniments d'àmbit nacional i internacional per a donar un valor afegit als seus alumnes.
El centre ofereix als seus estudiants un servei de Borsa de Treball amb l'objectiu prioritari de facilitar la incorporació immediata al món laboral una vegada finalitzats els estudis.

Altres centres que et poden interessar

X