Cursos per modalitats

Serveis

Beques
Borsa de treball

Descripció del centre

KREAS és un centre de formació especialitzat en la indústria càrnia i agroalimentària. Ofereix formació professional de qualitat amb l'objectiu de fer més competents a les empreses del sector, així com de fomentar l'emprenedoria i la innovació.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Formació dual que combina l'aprenentatge a l'aula i en l'empresa amb l'objectiu d'aconseguir una qualificació professional del treballador-estudiant.
  • La seu central de KREAS està situada a Olot, capital de comarca de la Garrotxa, un territori amb gran tradició agroalimentària.
Experiència
KREAS neix de l'impuls de la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) que aglutina a més del 96% de la producció càrnia catalana, i de la Fundació Universitària Balmes (FUB), entitat titular de la Universitat de Vic-UCC, amb una clara voluntat de servei al territori i a les seves empreses.
Requisits d'admissió
Els requisits d'admissió poden variar depenent del curs.
Model educatiu
Formació especialitzada en la indústria càrnia i agroalimentària.
Què ofereix aquest centre
  • Un catàleg de serveis que fomenta l'emprenedoria i les relacions internacionals com a eines per al desenvolupament social i personal de l'alumnat.
  • El claustre de professors està format per personal docent amb una àmplia trajectòria tant en el món de la formació com en el sector alimentari. A més, el professorat compta amb el suport i l'experiència de les metodologies docents aportades per la Universitat de Vic, i el contacte directe amb el sector mitjançant la FECIC.
  • Seguiment continu a través de la figura d'un professor tutor, professional de la indústria alimentària.
  • Una àmplia oferta formativa de titulacions oficials o pròpies:
Cicle Formatiu de Grau Superior en Processos i qualitat en la indústria alimentària.
Certificats de professionalitat d'Operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària, Carnisseria i elaboració de productes carnis, Sacrifici, pescat i especejament d'animals i Indústries Càrnies.
Formació contínua: caracteritzada per una gran flexibilitat, ajustada a les necessitats empresarials.
A qui es dirigeix
Persones interessades a treballar en la indústria càrnia i agroalimentària.
X