Serveis

Borsa de treball
Campus virtual

Descripció del centre

Marca la diferència el que es porta a la pràctica. Benvingut el teu Escola de Màrqueting Digital i al món dels professionals valuosos. Any rere any, des KSchool venim observant com la demanda de professionals en àrees de coneixement relacionades amb Internet s'incrementa de forma sostinguda. Això ens permet seguir apostant per la nostra filosofia de formació LEAN, desenvolupant un format de cursos amb l'essència del coneixement i la pràctica en cada matèria.
La nostra filosofia és la de és trobar una màxima especialització i ocupabilitat. Cursos i màsters molt especialitzats, sense més hores de les necessàries. El resultat d'aquesta visió, fa que l'alumne no pagui de més per hores improductives, i pugui posar a treballar les seves noves habilitats i coneixements en el menor temps possible.
Després de sis anys entre vosaltres, l'objectiu d'KSchool segueix sent el mateix: seguir donant suport a la formació dels nous oficis digitals que estan creant Internet i la digitalització de la nostra vida i la nostra societat.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
L'any 2017 hem millorat la nostra plataforma d'ocupació. Ara, tant alumnes com empreses poden trobar-se de forma ràpida i senzilla. i la cosa funciona. En els primers dos mesos de funcionament (març i abril del 2017) s'han donat d'alta 88 empreses de primer nivell, que han publicat prop de 100 ofertes. Els nostres alumnes segueixen amb una taxa d'atur de menys del 3%. Seguim treballant per formar magínificos professionals, i per ajudar-los a trobar els millors llocs de treball.

Campus i seus

KSchool
Paseo de Gracia 118, pral 08008 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

KSchool Barcelona
X