Cursos des de
1.995€ - 5.995€
KSchool Barcelona

KSchool Barcelona

Sol·licita més informació
KSchool Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Marca la diferència el que es porta a la pràctica. Benvingut el teu Escola de Màrqueting Digital i al món dels professionals valuosos. Any rere any, des KSchool venim observant com la demanda de professionals en àrees de coneixement relacionades amb Internet s'incrementa de forma sostinguda. Això ens permet seguir apostant per la nostra filosofia de formació LEAN, desenvolupant un format de cursos amb l'essència del coneixement i la pràctica en cada matèria.
La nostra filosofia és la de és trobar una màxima especialització i ocupabilitat. Cursos i màsters molt especialitzats, sense més hores de les necessàries. El resultat d'aquesta visió, fa que l'alumne no pagui de més per hores improductives, i pugui posar a treballar les seves noves habilitats i coneixements en el menor temps possible.
Després de sis anys entre vosaltres, l'objectiu d'KSchool segueix sent el mateix: seguir donant suport a la formació dels nous oficis digitals que estan creant Internet i la digitalització de la nostra vida i la nostra societat.
    KSchool Barcelona
  • KSchool
    Paseo de Gracia 118, pral08008 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te