Serveis

Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

Som experts en medicina estètica.
Hem utilitzat com a base la nostra experiència de més de 15 anys en la indústria de la medicina estètica no quirúrgica per desenvolupar cursos pràctics de formació específics.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Els cursos bàsics inclouen una secció amb deu consells essencials per posar en marxa la teva consulta medicoestètica.
Hem dissenyat un programa de formació i orientació de primera classe, ja que sabem el que es necessita per tenir èxit en la professió.
Tots els protocols i tècniques estan desenvolupats per oferir resultats segurs i predictibles per als teus pacients. La nostra selecció de tècniques avançades ha estat adquirida directament de la mà dels pioners i líders internacionals de la Medicina Estètica.
Cada curs intensiu consta de conferències i sessions pràctiques amb pacients reals, de manera que podràs adquirir els coneixements teòrics i les habilitats necessàries.
Limitem la quantitat de delegats en les nostres sessions de formació, perquè la qualitat de l'aprenentatge sigui el més alta possible.
Utilitzem només els millors productes i assessorem de manera imparcial sobre la gran oferta existent, amb pros i contres per a cada opció.
En els cursos avançats podràs aprendre tècniques exclusives creades pels experts de MA Academy.
Cada curs inclou tota la literatura necessària per començar a oferir els tractaments apresos, més un pendrive amb els documents essencials per a la teva praxi.
Oferim un servei dedicat de suport i tutoria, Mentoring, exclusiu per al nostre delegats.
Protocols de màxima seguretat.
Els nostres formadors altament experimentats són professionals reeixits en el seu camp a nivell internacional, de manera que els cursos inclouen orientació professional de primera classe.
Experiència
Tenim més de 15 anys d'experiència en la indústria de la medicina i cirurgia estètica, amb milers de tractaments duts a terme i una clientela exigent de nivell internacional.
Què ofereix aquest centre
Els nostres cursos especialitzats estan dirigits a metges, odontòlegs i altres professionals interessats a iniciar la seva carrera en la medicina estètica, millorar les seves habilitats existents amb les tècniques més avançades, o simplement ampliar els seus coneixements.

Campus i seus

Medical Aesthetics Academy
Passeig de Gràcia 12, 1ª 08007 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Medical Aesthetics Academy
X