Descripció del centre

El dia a dia a l'Escola Microfusa està repartit entre els horaris de classe: teories, pràctiques, aula d'informàtica i estudis... Les classes estan guiades per tutors qualificats, que segueixen la metodologia de l'escola i aporten la seva experiència. També per hores d'estudi i pràctiques realitzades a l'escola, amb una infraestructura adequada i un ambient de treball replet d'alumnes amb ganes de compartir les seves inquietuds, interessos, coneixement, talent... sempre en un entorn amigable.

Alumnes que, fàcilment, vénen de diferents parts del planeta. Gent d'aquí i d'allà amb un objectiu comú, aprendre i aprofitar al màxim cada minut per arribar a aconseguir el seu somni, sacrificant una mica del seu temps i gaudint tot el possible.

L'escola Microfusa compta amb una gran varietat de cursos i titulacions, cadascuna d'elles amb diferents horaris i durada. En poc temps, els alumnes es troben amb companys i companyes amb coneixements diversos i inquietuds similars amb els quals compartir i col·laborar en presents i, qui sap, futurs projectes.

A Microfusa us trobareu amb un professorat ben preparat, amb un alt grau d'experiència en la matèria i amb moltes ganes d'ensenyar. Els alumnes poden treure un rendiment molt elevat de les classes teòriques i pràctiques, on trobaran bones explicacions i demostracions.
Microfusa ofereix un considerable temps extra als alumnes i alumnes perquè puguin practicar a les seves aules i estudis, tant com sigui possible. El nostre objectiu és alimentar les ganes d'aprendre.

A més, al llarg de l'any lectiu, es realitzen algunes activitats com: conferències (masterclass), sessions demostratives de productes, visites...

A Microfusa recolzem les iniciatives i els projectes dels/as els nostres/as, escoltem a els qui tenen propostes, treballs... Comprenem que començar no és fàcil, si ens surt una oportunitat per realitzar unes pràctiques en empreses, una col·laboració, un treball...ens mourem perquè tiri endavant. No podem garantir l'èxit de tot el món, però podem garantir que a dia d'avui existeixen molts/as professionals del nostre sector que han passat pel nostre sistema de formació.

El temari impartit a les classes es lliura documentat en forma de material didàctic, lliurat com un llibre enquadernat i/o en un Campus Virtual. Volem que el nostre record sigui tan permanent com la formació que et portaràs.

Campus i seus

Microfusa Barcelona
Ronda Guinardo, 65 08024 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X