Cursos des de
390€ - 3.500€

Titulacions

5
0 Oficials 0%
5 Propies 100%

Metodologies

1
5 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
MTPlus

MTPlus

Sol·licita més informació
MTPlus
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
MTPLUS ESCOLA DE FORMACIÓ I ASESORIA COMERCIAL

És una empresa formada per un equip d'experts en el retail, visual marxandatge, escaparatismo, estilisme,assessoria d'imatge, personal shopper, gestió d'esdeveniments, coolhunting i més.

Formem, preparem i acreditem als professionals de cada sector.

Basem la nostra formació i serveis en l'experiència adquirida en 18 anys de mercat, avui tenim la metodologia i els coneixements que garanteixen resultats eficients, personalitzats i singularitzats.

El nostre principal objectiu és donar al comerç i futurs professionals, solucions per a totes les necessitats que engloben l'espai comercial.

Sempre amb l'objectiu de satisfer i sorprendre als nostres clients.

Els nostres clients, ja siguin grans empreses o tendes particulars, tindran sempre el compromís d'una empresa seriosa, activa i amb solucions.

Impartim totes les especialitats que necessiten un empleat de comerç o l'especialista del sector, optimitzant i agilitant la seva preparació, convertint-se en un professional competent i rendible al món laboral.
    MTPlus
  • MTPlus
    Ronda de San Antonio, 61. 2º, 1ª08011 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te