Descripció del centre

Des de 1976 a l'Escola Nancy Tuñón formem, un a un, actors i actrius perquè puguin convertir-se en professionals del teatre, el cinema i la televisió.
 
El nostre mètode de treball està pensat perquè cada alumne faci un procés personal de recerca, basat en l'assaig i l'error, que li permeti descobrir i dominar les seves eines expressives i els registres interpretatius que després utilitzarà com a actor.
 
Som un equip estable de professors i col·laboradors que forma als alumnes amb un Pla de formació de l'actor, amb un mètode de treball i un programa propis i que s'ha anat adquirint al llarg de 40 anys d'experiència docent.
 
Entre els nostres exalumnes hi ha més de 100 actors professionals, que han rebut molts premis pel seu treball, entre d'altres:  9 Premis Goya, 6 Premis Gaudí, 2 premis Conxa de plata i 1 Premi Lola.
 
Oferta formativa
En Nancy Tuñón, escola d'actors, vam formar a Adults (més de 17 anys), joves (de 13 a 17 anys) i nens (de 9-12 anys).
  • Adults (més de 17 anys)
Pla de formació de l'actor professional -programa de tres cursos anuals- i un conjunt de cursos complementaris.
Per accedir-hi s'ha d'haver superat el curs d'iniciació-accés intensiu de dues setmanes de durada que es realitza al juliol i al setembre.
En finalitzar la formació, donem als nostres alumnes el nostre certificat d'estudis i un diploma reconegut per l'AADPC (Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya).
  • Joves (de 13 a 17 anys)
Programa de quatre cursos anuals, per apropar els joves al teatre i perquè puguin descobrir les seves possibilitats en el món de la interpretació.
Curs d'iniciació de quinze dies a l'estiu per a aquells que ho volen provar abans de decidir-se, així com una sèrie de cursos intensius d'estiu
  • Nens (9 a 12 anys)
Programa anual en què els oferim un apropament lúdic al teatre. També els oferim un curset a l'estiu en format intensiu de quinze dies.
  • Cursos oberts (Des de 13 anys)
Cursos complementaris que oferim als alumnes de l'escola i de fora.

Campus i seus

Nancy Tuñón
Mozart 19-21 08012 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X