El centre en xifres

 • Any creació
  2018
 • Nombre de seus
  2
 • Nombre de cursos
  4
Nuclio Digital School

Nuclio Digital School

Sol·licita informació
 • Any creació
  2018
 • Nombre de seus
  2
 • Nombre de cursos
  4

Descripció del centre

Nuclio Digital School (NDS) és una escola de negocis enfocada als perfils digitals del futur. Va ser fundada en 2018 per Jared Gil i Carlos Blanco, els qui van veure la necessitat de les empreses d'adquirir perfils professionals amb coneixements en tecnologies, internet i digitalització.
NDS compta amb dos campus, un a Barcelona i un altre a Madrid. A més imparteix formacions en format streaming en espanyol, anglès i portuguès, amb el que ha aconseguit expandir el seu abast a Llatinoamèrica, Portugal i diferents països angloparlants.
Amb la visió clara de revolucionar la formació professional i crear el talent tecnològic real que demanda el mercat, Nuclio Digital School ha implantat un enfocament de màsters intensius, accelerats i especialitzats, amb el qual ha aconseguit diferenciar-se de la competència.
Els seus programes formatius brinden la possibilitat d'un upskilling o reskilling, en tan sols 5 mesos. Preparant als estudiants per a generar un gran impacte en les empreses en les quals treballin. I dotant-los de coneixements que no es poden adquirir en les actuals carreres universitàries.
Això ha permès que en tan sols 4 anys de trajectòria, Nuclio Digital School obtingui el reconeixement de millor centre educatiu digital d'Espanya durant 2 anys consecutius, gràcies a la seva metodologia innovadora i la seva pròxima connexió amb l'ecosistema tecnològic i emprenedor. A més, ha estat premiada reiterades vegades amb reconeixements com ara "Educational Excellence Awards", "European Technology Awards" i "Best Bootcamp".
Al llarg d'aquests anys NDS ha generat aliances amb partners estratègics que donen impuls a través de tota mena de beneficis. Binance, Infojobs i Bizum, són alguns d'aquests aliats.

Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

Aquestes són algunes dels avantatges que ofereix aquest centre:
 • Inserció laboral: El 86% dels alumnes ha aconseguit treball i el 62% ha aconseguit un rol superior en el sector.
 • Orientació professional: Amb aquesta iniciativa Career & Talent Service, rebràs assessorament personalitzat per a complir els teus objectius professionals.
 • 100% hands on: Podràs integrar els coneixements més rellevants a l'aula gràcies a la metodologia Learning By Doing, de la mà dels millors experts en la indústria.
 • 2 Campus: Localitzats a Barcelona i Madrid, dos de les ciutats més atractives per a viure a nivell mundial i on es concentren moltes ofertes laborals, així com una gran quantitat de cultures diferents i sectors d'innovació
 • Metodologies en línia: Formacions en format streaming i amb classes gravades, perquè no et perdis cap detall i aconsegueixis els teus objectius.

Experiència

Nuclio Digital School va néixer en 2018 dins d'un dels majors ecosistemes digitals a Espanya, de la mà de Jared Gil (CEO) expert en educació amb una llarga trajectòria; i Carlos Blanco, emprenedor i inversor premiat com a Millor Emprenedor d'Espanya en 2014 segons el diari Expansió i Millor Inversor per AEBAN.
L'escola compta amb l'experiència d'haver mentoritzat i desenvolupat diferents projectes i startups dins de l'ecosistema emprenedor format per les acceleradores Nuclio Venture Builder, Connector i Encommenda Smart Capital, amb més de 300 empreses impulsades.
L'escola s'ha convertit en referent no sols al seu país d'origen, sinó també a Mèxic, el Brasil, UAE i el nord d'Europa.
Treballar en aquest ecosistema els ha permès formar part de la revolució tecnològica i digital, adquirint experiència en la formació de perfils per a les posicions més necessàries d'aquest àmbit.

Requisits d'admissió

El procés d'admissió consta de 3 passos:
 • Envies el teu CV o perfil de LinkedIn al centre, al costat d'una carta de motivació on expliques les teves raons per a cursar el màster.
 • NDS concerta una entrevista amb tu i el director d'admissions.
 • Reps l'aprovació. Ja ets part de Nuclio Digital School!
I llest! Si tot surt segons el que es preveu, després d'això ja seràs part de Nuclio Digital School.

Model educatiu

Màsters i cursos intensius especialitzats en Programació, Ciberseguretat, Màrqueting Digital, Disseny UX/*UI, Data Science, Negoci Digital i Recursos Humans, tant en modalitat presencial com en streaming, amb metodologia Learning by Doing.

Què ofereix aquest centre

Nuclio Digital School t'ofereix màsters i cursos intensius especialitzats en Programació, Ciberseguretat, Màrqueting Digital, Disseny UX/*UI, Data Science, Negoci Digital i Recursos Humans, tant en modalitat presencial com en streaming.

Aquesta escola digital t'ofereix, a més:
 • Especialitza't en poques setmanes : El Bootcamp Intensiu com a fórmula d'optimitzar temps i esforços. Aprendràs el necessari per a desenvolupar-te professionalment i especialitzar-te en el sector digital.
 • Estudia en diferents idiomes : espanyol, anglès i portuguès.
 • Pràctica amb projectes reals: Aprenentatge a través de casos reals i de treballs pràctics que cada alumne podrà aplicar tant a nivell professional com de projecte.
 • Posa en pràctica la metodologia de l'èxit: La metodologia d'aprenentatge Learning by doing garanteix la fixació de tots els conceptes i eines.
 • Rep beneficis únics per ser part de la comunitat Nuclio Community
 • Aprèn de manera personalitzada: Treballaràs en grups reduïts, la qual cosa et permetrà obtenir el màxim benefici a nivell formatiu i adaptar el programa a les teves necessitats.
 • Forma't amb els millors experts: Rebràs formació i mentoring per part de professionals amb àmplia trajectòria en corporacions.
 • Converteix-te en el protagonista de la teva pròpia experiència: Estudia i prepara les teves lliçons abans de classe i submergeix-te en les live sessions de manera activa.

A qui es dirigeix

Els programes estan estructurats tant per a les persones que volen especialitzar-se, com per als que volen fer un salt en la seva carrera professional.
No necessites tenir un perfil tècnic per a estudiar en Nuclio Digital School. A les classes et trobaràs amb professionals de diferents àmbits, però amb un mateix objectiu.

Comptem amb diferents programes d'acompanyament, anomenat Career & Talent Services:
 • Job Seeking Track: Centrat en potenciar habilitats i projecció a nivell professional. S'acompanya a l'alumne per a millorar el seu autoconeixement i ajudar-lo a millorar el seu personal brànding. També rep assessorament individual per a abordar de la millor manera la seva immersió en el sector professional on es vagi a desenvolupar. Finalment, es realitza el Hiring Day, en el qual empreses i alumnes entren en contacte directe.
 • Entrepeneurship Track: Centrat en proporcionar a l'emprenedor les eines i facilitats per a llançar el seu propi projecte personal. L'alumne és acompanyat amb un mentor especialitzat en el món Startup i de l'emprenedoria, aprenent les bases per a realitzar la seva Business pla. El mentor dona un feedback sobre el Business Pla i es treballa posteriorment en diferents workshops. Finalment, es realitza el Pitch Day, un esdeveniment en el qual els alumnes presenten el seu projecte enfront d'un jurat especialista en emprenedoria i reben feedback sobre ell.
 • Soft Skills Program: Aquest programa proporciona a l'alumne el coneixement i la posada en pràctica d'aquestes habilitats toves cada vegada més demandades per les empreses. En aquest itinerari s'identificarà i posarà en pràctica cada Soft Skill innata, i es potenciaran aquelles que costin més de desenvolupar.
X