Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Pràctiques a empreses
Servei d’idiomes
Servei d’orientació

Descripció del centre

Nuclio Digital School (NDS) és una escola de negocis enfocada als perfils digitals del futur. Va ser fundada en 2018 per Jared Gil i Carlos Blanco, els qui van veure la necessitat de les empreses d'adquirir perfils professionals amb coneixements en tecnologies, internet i digitalització.
NDS compta amb dos campus, un a Barcelona i un altre a Madrid. A més imparteix formacions en format streaming en espanyol, anglès i portuguès, amb el que ha aconseguit expandir el seu abast a Llatinoamèrica, Portugal i diferents països angloparlants.
Amb la visió clara de revolucionar la formació professional i crear el talent tecnològic real que demanda el mercat, Nuclio Digital School ha implantat un enfocament de màsters intensius, accelerats i especialitzats, amb el qual ha aconseguit diferenciar-se de la competència.
Els seus programes formatius brinden la possibilitat d'un upskilling o reskilling, en tan sols 5 mesos. Preparant als estudiants per a generar un gran impacte en les empreses en les quals treballin. I dotant-los de coneixements que no es poden adquirir en les actuals carreres universitàries.
Això ha permès que en tan sols 4 anys de trajectòria, Nuclio Digital School obtingui el reconeixement de millor centre educatiu digital d'Espanya durant 2 anys consecutius, gràcies a la seva metodologia innovadora i la seva pròxima connexió amb l'ecosistema tecnològic i emprenedor. A més, ha estat premiada reiterades vegades amb reconeixements com ara "Educational Excellence Awards", "European Technology Awards" i "Best Bootcamp".
Al llarg d'aquests anys NDS ha generat aliances amb partners estratègics que donen impuls a través de tota mena de beneficis. Binance, Infojobs i Bizum, són alguns d'aquests aliats.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Aquestes són algunes dels avantatges que ofereix aquest centre:
  • Inserció laboral: El 86% dels alumnes ha aconseguit treball i el 62% ha aconseguit un rol superior en el sector.
  • Orientació professional: Amb aquesta iniciativa Career & Talent Service, rebràs assessorament personalitzat per a complir els teus objectius professionals.
  • 100% hands on: Podràs integrar els coneixements més rellevants a l'aula gràcies a la metodologia Learning By Doing, de la mà dels millors experts en la indústria.
  • 2 Campus: Localitzats a Barcelona i Madrid, dos de les ciutats més atractives per a viure a nivell mundial i on es concentren moltes ofertes laborals, així com una gran quantitat de cultures diferents i sectors d'innovació
  • Metodologies en línia: Formacions en format streaming i amb classes gravades, perquè no et perdis cap detall i aconsegueixis els teus objectius.
Experiència
Nuclio Digital School va néixer en 2018 dins d'un dels majors ecosistemes digitals a Espanya, de la mà de Jared Gil (CEO) expert en educació amb una llarga trajectòria; i Carlos Blanco, emprenedor i inversor premiat com a Millor Emprenedor d'Espanya en 2014 segons el diari Expansió i Millor Inversor per AEBAN.
L'escola compta amb l'experiència d'haver mentoritzat i desenvolupat diferents projectes i startups dins de l'ecosistema emprenedor format per les acceleradores Nuclio Venture Builder, Connector i Encommenda Smart Capital, amb més de 300 empreses impulsades.
L'escola s'ha convertit en referent no sols al seu país d'origen, sinó també a Mèxic, el Brasil, UAE i el nord d'Europa.
Treballar en aquest ecosistema els ha permès formar part de la revolució tecnològica i digital, adquirint experiència en la formació de perfils per a les posicions més necessàries d'aquest àmbit.
Requisits d'admissió
El procés d'admissió consta de 3 passos:
  • Envies el teu CV o perfil de LinkedIn al centre, al costat d'una carta de motivació on expliques les teves raons per a cursar el màster.
  • NDS concerta una entrevista amb tu i el director d'admissions.
  • Reps l'aprovació. Ja ets part de Nuclio Digital School!
I llest! Si tot surt segons el que es preveu, després d'això ja seràs part de Nuclio Digital School.
Model educatiu
Màsters i cursos intensius especialitzats en Programació, Ciberseguretat, Màrqueting Digital, Disseny UX/*UI, Data Science, Negoci Digital i Recursos Humans, tant en modalitat presencial com en streaming, amb metodologia Learning by Doing.
Instal·lacions
A més de l'aula digital, NDS compta amb dos campus, un a Barcelona i un altre a Madrid.
Què ofereix aquest centre
Nuclio Digital School t'ofereix màsters i cursos intensius especialitzats en Programació, Ciberseguretat, Màrqueting Digital, Disseny UX/*UI, Data Science, Negoci Digital i Recursos Humans, tant en modalitat presencial com en streaming.

Aquesta escola digital t'ofereix, a més:
  • Especialitza't en poques setmanes : El Bootcamp Intensiu com a fórmula d'optimitzar temps i esforços. Aprendràs el necessari per a desenvolupar-te professionalment i especialitzar-te en el sector digital.
  • Estudia en diferents idiomes : espanyol, anglès i portuguès.
  • Pràctica amb projectes reals: Aprenentatge a través de casos reals i de treballs pràctics que cada alumne podrà aplicar tant a nivell professional com de projecte.
  • Posa en pràctica la metodologia de l'èxit: La metodologia d'aprenentatge Learning by doing garanteix la fixació de tots els conceptes i eines.
  • Rep beneficis únics per ser part de la comunitat Nuclio Community
  • Aprèn de manera personalitzada: Treballaràs en grups reduïts, la qual cosa et permetrà obtenir el màxim benefici a nivell formatiu i adaptar el programa a les teves necessitats.
  • Forma't amb els millors experts: Rebràs formació i mentoring per part de professionals amb àmplia trajectòria en corporacions.
  • Converteix-te en el protagonista de la teva pròpia experiència: Estudia i prepara les teves lliçons abans de classe i submergeix-te en les live sessions de manera activa.
A qui es dirigeix

Els programes estan estructurats tant per a les persones que volen especialitzar-se, com per als que volen fer un salt en la seva carrera professional.
No necessites tenir un perfil tècnic per a estudiar en Nuclio Digital School. A les classes et trobaràs amb professionals de diferents àmbits, però amb un mateix objectiu.

El centre t'informa
Comptem amb diferents programes d'acompanyament, anomenat Career & Talent Services:
  • Job Seeking Track: Centrat en potenciar habilitats i projecció a nivell professional. S'acompanya a l'alumne per a millorar el seu autoconeixement i ajudar-lo a millorar el seu personal brànding. També rep assessorament individual per a abordar de la millor manera la seva immersió en el sector professional on es vagi a desenvolupar. Finalment, es realitza el Hiring Day, en el qual empreses i alumnes entren en contacte directe.
  • Entrepeneurship Track: Centrat en proporcionar a l'emprenedor les eines i facilitats per a llançar el seu propi projecte personal. L'alumne és acompanyat amb un mentor especialitzat en el món Startup i de l'emprenedoria, aprenent les bases per a realitzar la seva Business pla. El mentor dona un feedback sobre el Business Pla i es treballa posteriorment en diferents workshops. Finalment, es realitza el Pitch Day, un esdeveniment en el qual els alumnes presenten el seu projecte enfront d'un jurat especialista en emprenedoria i reben feedback sobre ell.
  • Soft Skills Program: Aquest programa proporciona a l'alumne el coneixement i la posada en pràctica d'aquestes habilitats toves cada vegada més demandades per les empreses. En aquest itinerari s'identificarà i posarà en pràctica cada Soft Skill innata, i es potenciaran aquelles que costin més de desenvolupar.

Altres centres que et poden interessar

X