Descripció del centre

Fundada el 1977, Parker Group és una empresa especialitzada en el sector de la formació i consultoria que aposta per l'especialització, qualitat pedagògica i innovació.

Som entitat col·laboradora de la Generalitat de Catalunya des de fa més de 15 anys, i com a tals oferim accions 100% subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya adreçades prioritàriament a persones en situació d'atur.

Al seu torn, com a punt d'informació de la Confederació Espanyola d'Empreses de Formació i Entitat Organitzadora de la Fundació Tripartita, ens encarreguem dels tràmits necessaris perquè empreses puguin aprofitar el seu crèdit disponible per a la formació.

Oferim una formació 100% adaptada a les seves necessitats en Noves Tecnologies i Informàtica, Màrqueting i Vendes, Idiomes, RRHH, Disseny Gràfic, Gestió Empresarial i Gestió Econòmic Financera.

Modalitats: In Company, presencial, e-learning i Blended Learning.

Som un equip multidisciplinar que treballa per donar solucions reals a problemes i necessitats amb què ens trobem empreses, emprenedors, autònoms i aturats.

Al llarg d'aquests més de 35 anys hem tingut l'oportunitat de treballar conjuntament tant a nivell nacional com internacional amb alumnes, professors, consultors de totes les àrees i departaments, organismes públics, sindicats, patronals, a més de col·laborar activament en les associacions de més prestigi i comptar amb el suport de Partners líders en el seu sector i activitat.

Campus i seus

Parker Group
Castillejos, 288 - 290, Esc. A 1º 08025 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X