Descripció del centre

RSGrup és una escola dedicada a la formació de mecànics i tècnics dins dels sector de les competicions automobilístiques.

El nostre equip docent consta d'una série d'enginyers, tècnics i mecànics dins del món de les competicions i que són els encarregats de formar als nostres alumnes, que un cop finalitzat el curs podran tenir accés al mercat laboral.

També disposem d'una série d'equips i empreses colaboradores relaconades amb el sector de les competicions, on els alumnes realitzen part de les pràctiques en un escenari real, abarcant multitud de categories tant de rallys com de circuits. Això garantitza que tots els nostres alumnes adquireixen uns elevats coneixaments teòrico-pràctics, permetene se una escola de referència a l'hora de gaudir numeroses ofertes laborals.

Actualment són molts els mecànics que han realitzat els seus estudis a RSGrup i que es troben treballant a equips del mundial de turismes, GP2, World Sereis, fórmula 3 i moltes estructures que competeixen a campionats nacionals i internacionals.

Campus i seus

RSGRUP COMPETICION
Plaça de la Ciutat de San Carlos de Nicaragua, 4 08912 Badalona (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X