Descripció del centre

SAE Institute va ser fundat en 1976 i des de llavors ha crescut fins a esdevenir el major centre formatiu sobre mitjans creatius enfocat al sector, amb 54 campus  en 26 països. El currículum de SAE ha estat acuradament confeccionat amb l'assessorament dels millors professionals del sector, amb l'objectiu d'ajustar a les necessitats de la indústria de la creativitat a nivell global. SAE Institute disposa d'una completa oferta de cursos sobre mitjans creatius (àudio, cinema, animació, desenvolupament de jocs, comerç musical i pàgines web), amb una important tradició en les aplicacions pràctiques i gran reconeixement per part de les empreses del sector.
 
SAE Online és la branca d'aprenentatge digital de SAE Institute i ofereix una creixent selecció de cursos i títols en línia, SAE compta amb l'experiència, el coneixement i els sistemes més avantguardistes per oferir la millor formació en línia, amb la flexibilitat necessària per adaptar-se al teu estil de vida.
 
SAE Alumni Association és la xarxa d'estudiants i graduats de SAE Institute, que els facilita experiències personals d'alumnes un cop acabats els seus estudis de primera classe en SAE. Així mateix, ofereix als estudiants i graduats un variat programa actiu de recursos, esdeveniments i comunicacions de cara a la inserció laboral, ajudant-los a mantenir-se en contacte mutu i a seguir participant en SAE Institute.
 
SAE Alumni Convention és un esdeveniment social de lliure assistència que se celebra tradicionalment a Berlín, dirigit a tota persona interessada en el desenvolupament de tecnologies i mitjans creatius. L'esdeveniment reuneix cada any a ments disposades a compartir aquests coneixements que necessites sobre el sector de l'entreteniment i la creativitat. La convenció t'ofereix grans oportunitats de recerca, formació i desenvolupament comercial; és el fòrum perfecte per fer contactes i intercanviar idees.
 
SAE Magazine és la revista de SAE Institute i SAE Alumni Association. La publicació va començar com edició impresa però va passar a ser en línia en 2014.
 

Cursos més populars

Campus i seus

SAE Institute Spain
c/Perú 176 Bajos 08020 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

SAE Institute Spain
X