Serveis

Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

System Hybrid Formació compta amb una trajectòria en el sector de formació d'electromecànics des de fa més de 15 anys.
Són un centre formatiu homologat per la Generalitat per realitzar cursos d'automoció. I compten amb continguts teòrics i pràctics adequats a les noves tecnologies implantades en els vehicles.
El centre també compta amb una àmplia experiència treballant amb universitats, amb qui realitza cursos d'electromecànica. Actualment, porten 4 anys participant directament amb la universitat URV i UPC realitzant cursos per al sector de l'automoció.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Centre homologat per la Generalitat per a realitzar cursos d'automoció
  • Col·laboració amb universitats en cursos d'electromecànica
  • Instal·lacions equipades per a la formació en automoció a Martorell (Barcelona)
  • 3 possibles modalitats de formació: Presencial, En línia i In-Company.
  • Equip docent: el centre compta amb formadors que estan actualitzats en les noves tecnologies implantades pels diferents fabricants d'automòbils.
Experiència
System Hybrid Formació compta amb més de 15 anys d'experiència en el sector formatiu dels electromecànics i l'automoció.
Al llarg de la seva existència s'han completat un total de 549 cursos i han obtingut el seu diploma un total de 6.789 alumnes. Aquest vagaje docent, juntament amb la certificació de la Generalitat de Catalunya, acrediten la solvència formativa del centre d'estudis.
Requisits d'admissió
Aquest centre d'estudis no preveu requisits d'admissió per als seus programes.
No obstant això, hi ha una excepció: alguns dels programes són de nivell avançat, i per a ells sí que es requereix haver realitzat el curs inicial.
Model educatiu
Sota una metodologia teoricopràctica, a System Hybrid Formación aposten per un ensenyament presencial que permeti desenvolupar les habilitats i destreses que precisen actualment els professionals i tècnics del sector.
Instal·lacions
El centre compta amb una seu a Cambrils (Tarragona), una seu a Martorell (Barcelona) i convenis a Barcelona.
Què ofereix aquest centre
Aquest centre ofereix un complet catàleg de 12 cursos sobre mecànica d'automòbils i electromecànica. Tu decideixes si realitzar-los en les seves instal·lacions, o bé a través de la modalitat en línia. A més, si ho desitges, també ofereixen la possibilitat de realitzar la formació in-Company.
Cada curs que realitzis amb System Hybrid Formació està compost d'una banda teòrica, que es realitzarà a través d'uns llibres electrònics que et podràs descarregar a la nostra aula virtual. Contenen documentació tècnica, oscil·logrames dels diferents sensors i actuadors i exemples d'avaries dels sistemes amb els seus oscil·logrames corresponents.
Cada curs que realitzis, a més, et permetrà obtenir un Diploma amb validesa professional, que certifica el nombre d'hores realitzades en el curs i al seu torn et permetrà obtenir certificats de professionalitat mitjançant l'acreditació de competències.
A qui es dirigeix
Aquest centre dirigeix els seus programes formatius a persones que vulguin adquirir competències i certificacions professionals en mecànica d'automòbils, electromecànica i vehicles híbrids.
El centre t'informa

En els cursos s'utilitzen màquines de diagnosis com: Bosch kts 590, Texa Txt, Hella Gutman actualitzades permetent a l'alumne realitzar totes les comprovacions en els diferents vehicles.
Per als cursos d'oscil·loscopis tenim els més utilitzats pels tallers, com poden ser: FLUKE 123B, PICOSCOPE 4225, UNIBPROBE DE TEXA, etc … Tots ells són específics per a automòbils.
Els cursos de gestió motor i oscil·loscopi es realitzen amb caixes de borns específiques per a vehicles el que permetrà a l'alumnat realitzar mesuraments en qualsevol punt de la instal·lació del vehicle.

Campus i seus

System Hybrid Formación
C/ Martín Alonso Pinzón, Nº 12 08760 Cambrils (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X