Cursos des de
consultar preu

Titulacions

6
4 Oficials 67%
2 Propies 33%

Metodologies

3
0 Presencials 0%
6 On-line 100%
4 Semi presencials 67%
2 A distància 33%
TAGO CENTRO DE ESTUDIOS

TAGO CENTRO DE ESTUDIOS

Sol·licita més informació
TAGO CENTRO DE ESTUDIOS
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Tago Estudios, Centro de Formación a Distancia y online, està especialitzat en la Formació tant empresarial, immobiliària, idiomes, informàtica, infantil, salut i geriatria, i novetats com coaching i community manager. Compta amb una àmplia experiència en el mercat on podràs fer els cursos especialitzats de tota les temàtiques.
El principal actiu d'Estudis Tago són les persones: professors i professionals que generen projectes i iniciatives al servei d'una formació excel · lent, que et proporcionarà la formació desitjada per implemetarla en el mercat laboral. Tago Estudis imparteix un ensenyament pràctic totalment per Internet, a Distància i Online.
El nostre model de formació dóna resposta a la creixent demanda de flexibilitat, optimització del temps i accés a la informació oferint a l'alumne una aula virtual quan i des del lloc que desitgi.
El nostre mètode formatiu garanteix que l'alumne adquireixi els coneixements que ofereix cada curs independentment del seu nivell inicial.
    TAGO CENTRO DE ESTUDIOS
  • TAGO CENTRO DE ESTUDIOS
    cl Beethoven, 808021 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te