Cursos des de
10.400€ - 28.000€

Titulacions

4
2 Oficials 50%
2 Propies 50%

Metodologies

1
4 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
TBS Business School

TBS Business School

Sol·licita més informació
TBS Business School
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Toulouse Business School és una escola de negocis privada creada en 1995 per l'el Grup ESC Tolosa de Llenguadoc i la Cambra de Comerç i Indústria Francesa de Barcelona, que compta amb seus a Tolosa de Llenguadoc (França), Barcelona (Espanya) i Casablanca (el Marroc) i un centre de formació a París.  
Toulouse Business School té el privilegi de comptar amb tres de les acreditacions més importants del sector: ICS, AMBA i AACSB. Només un 1% de les escoles de negocis del món compten amb aquestes acreditacions. 
Des dels inicis de l'activitat formativa de Tolosa de Llenguadoc Business School, l'objectiu de l'escola ha estat aconseguir la qualitat de les grans Écoles i facilitar als seus alumnes la mobilitat en l'àmbit lingüístic, cultural i empresarial.
Un dels punts més destacables de l'escola és la possibilitat d'estudiar en tres països i en idiomes diferents. Es tracta d'un ensenyament personalitzat sempre enfocat a la professionalització i amb gran obertura internacional. 
La metodologia de Toulouse Business School està fonamentada en el model francès de les escoles de negocis, que es basa en tres factors diferencials que són: 
  • Experiència pràctica, és a dir les empreses necessiten talents que hagin tingut una experiència d'inserció en la realitat empresarial.
  • Experiència internacional, la grans organitzacions són multinacionals pel que la immersió de l'estudiant en un entorn internacional es fa essencial. 
  • Desenvolupament personal i professional, es duu a terme un seguiment acadèmic personalitzat i individualitzat pròxim a l'alumne per a facilitar i donar suport en la construcció del seu projecte professional i personal.
En definitiva, la missió de Toulouse Business School és formar als dirigents del demà i generar coneixement en les grans displinas de gestió.
    TBS Business School
  • Toulouse Barcelona Business School
    C/Trafalgar, 1008010 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te