Serveis

Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’idiomes
Servei d’orientació

Descripció del centre

Toulouse Business School és una escola de negocis privada creada en 1995 per l'el Grup ESC Tolosa de Llenguadoc i la Cambra de Comerç i Indústria Francesa de Barcelona, que compta amb seus a Tolosa de Llenguadoc (França), Barcelona (Espanya) i Casablanca (el Marroc) i un centre de formació a París.  
Toulouse Business School té el privilegi de comptar amb tres de les acreditacions més importants del sector: ICS, AMBA i AACSB. Només un 1% de les escoles de negocis del món compten amb aquestes acreditacions. 
Des dels inicis de l'activitat formativa de Tolosa de Llenguadoc Business School, l'objectiu de l'escola ha estat aconseguir la qualitat de les grans Écoles i facilitar als seus alumnes la mobilitat en l'àmbit lingüístic, cultural i empresarial.
Un dels punts més destacables de l'escola és la possibilitat d'estudiar en tres països i en idiomes diferents. Es tracta d'un ensenyament personalitzat sempre enfocat a la professionalització i amb gran obertura internacional. 
La metodologia de Toulouse Business School està fonamentada en el model francès de les escoles de negocis, que es basa en tres factors diferencials que són: 
 • Experiència pràctica, és a dir les empreses necessiten talents que hagin tingut una experiència d'inserció en la realitat empresarial.
 • Experiència internacional, la grans organitzacions són multinacionals pel que la immersió de l'estudiant en un entorn internacional es fa essencial. 
 • Desenvolupament personal i professional, es duu a terme un seguiment acadèmic personalitzat i individualitzat pròxim a l'alumne per a facilitar i donar suport en la construcció del seu projecte professional i personal.
En definitiva, la missió de Toulouse Business School és formar als dirigents del demà i generar coneixement en les grans displinas de gestió.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
 • Utilitzen una pedagogia basada en el model francès de les escoles de negocis.
 • Grups reduïts de màxim 30 alumnes.
 • Servei d'orientació professional.
 • Aprenentatge d'idiomes: Inglés, francès, xinès, alemany i espanyol.
 • Fins a 12 mesos de pràctiques en empreses a jornada completa.
 • Toulouse Business School ha obtingut les tres prestigioses acreditacions mundials del sector (ICS, AMBA i AACSB) garantia de qualitat dels seus diplomes.
 • Gran quantitat d'acords internacionals.
Experiència
Toulouse Business School Barcelona, antigament ESEC, va ser creat en 1995 pel Grup ESC Tolosa de Llenguadoc i la Cambra de Comerç i Indústria Francesa de Barcelona amb l'objectiu pioner d'obrir una escola de negocis amb la qualitat de les Grans École. 
L'antic ESEC va ser fundat en 1903. Al llarg de tota la història de l'escola s'ha creat una xarxa de 35.000 antics estudiants presentis a tot el món i 4.500 alumnes que passen per les seves classes cada any, als campus de: Tolosa de Llenguadoc (França), Barcelona (Espanya) i Casablanca (el Marroc) i un centre de formació a París.
Requisits d'admissió
Cada programa formatiu exigeix uns requisits d'accés específics. Consultar amb el centre per a conèixer els requisits de cada programa.
Model educatiu
Model francès de les escoles de negocis
Instal·lacions
Des de 2008, Toulouse Business School compta amb noves instal·lacions a ple centre de la ciutat de la Ciutat Comtal.
Què ofereix aquest centre
A Toulouse Business School compta amb una àmplia oferta formativa que pretenen oferir als alumnes una immersió en la realitat empresarial amb mires internacionals. L'objectiu dels seus programes és formar a professionals en competències de direcció i gestió empresarial. Dins de l'oferta podem trobar titulacions oficials de Grau i Màster in Management visades pel Ministeri d'Educació Francés i Masters of Science de doble titulació amb la Universitat Politècnica de Catalunya.
Programes impartits en TBS: 
 • Bachelor in
 • Management Màster in
 • Management Masters Especialitzats
 • Masters of Science
 • MBA
 • DBA
 • Executive education
A qui es dirigeix
Toulouse Business School dirigeix la seva oferta formativa a totes aquelles persones que volen realitzar una formació especialitzada en disciplines de negocis i gestió.

Cursos més populars

Campus i seus

Toulouse Barcelona Business School
C/Trafalgar, 10 08010 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

TBS Business School
X