Cursos per modalitats

Descripció del centre

Tradeame és una empresa de serveis dedicada a proveir-tot el necessari per potenciar la teva carrera professional dins el món del trading. Un ecosistema de traders independents amb serveis personalitzats en funció de les necessitats de cada professional, disposen de la possibilitat de treballar des de les nostres sales de trading o bé remotament connectat a la comunitat.
La nostra empresa, nascuda el 2009 de l'associació de traders independents de perfil multidisciplinari, ha anat creixent de manera exponencial, la qual cosa ens permet millorar ràpidament. A la Comunitat estan integrats perfils de tot tipus, operant la pràctica totalitat de productes i amb diverses metodologies de trading. La vocació internacional de l'empresa és un valor diferencial. Comptem amb la col·laboració de grups de traders en molts països amb els quals compartim espais de treball, coneixements, experiències i metodologies.

Característiques

Què ofereix aquest centre
A les sales de trading està a la teva disposició tot el necessari per al desenvolupament òptim de la teva trading: maquinari i programari específic, xarxes, informació financera, formació contínua, suport ... Tot en un ambient de treball totalment col·laboratiu. En els nostres trading floors conviuen i treballen traders independents que operen per compte propi, amb llibertat per triar el mercat, broker / clearer i metodologies que millor s'adaptin a les seves necessitats. Considerem que l'ambient de treball i la col·laboració són essencials, a més de la formació i el suport adequat.

Campus i seus

Tradeame Barcelona
C/Carrer Pau Claris, 138, 1º 08009 Barcelona
Tradeame Madrid
C/Lope de Rueda, 17, Madrid Madrid

Altres centres que et poden interessar

Tradeame
X