Tradeame

Tradeame

Sol·licita més informació
Tradeame
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Tradeame és una empresa de serveis dedicada a proveir-tot el necessari per potenciar la teva carrera professional dins el món del trading. Un ecosistema de traders independents amb serveis personalitzats en funció de les necessitats de cada professional, disposen de la possibilitat de treballar des de les nostres sales de trading o bé remotament connectat a la comunitat.
La nostra empresa, nascuda el 2009 de l'associació de traders independents de perfil multidisciplinari, ha anat creixent de manera exponencial, la qual cosa ens permet millorar ràpidament. A la Comunitat estan integrats perfils de tot tipus, operant la pràctica totalitat de productes i amb diverses metodologies de trading. La vocació internacional de l'empresa és un valor diferencial. Comptem amb la col·laboració de grups de traders en molts països amb els quals compartim espais de treball, coneixements, experiències i metodologies.
    Tradeame
  • Tradeame Barcelona
    C/Carrer Pau Claris, 138, 1º08009 Barcelona
  • Tradeame Madrid
    C/Lope de Rueda, 17, Madrid Madrid
Altres centres que poden interesar-te