Ubiqum Code Academy

Ubiqum Code Academy

Sol·licita més informació
Ubiqum Code Academy
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
En Ubiqum els nostres programes estan dissenyats seguint les més avançades tècniques d’aprenentatge per la pràctica (learning by doing). En cadascun dels nostres cursos, els alumnes treballen en projectes reals de desenvolupament, perfectament estructurats, i guiats per un mentor expert en el desenvolupament d'aplicacions.

Els nostres programes, desenvolupats amb l'arquitectura Story Centered Curriculum (SCC), han estat dissenyats per experts en tecnologia i en disseny instruccional de les millors universitats dels Estats Units. Aprendràs amb un mètode sòlid, estructurat i eficaç, que et garanteix una total transferència del teu aprenentatge al lloc de treball.

Disposem de molts bootcamps (cursos intensius) de programació que s'han tornat molt selectius. Perquè t’admetin, necessites coneixements previs o realitzar un avorrit treball d'autoestudi abans del curs. No és el nostre cas. La nostra metodologia ens permet treballar amb persones sense cap coneixement previ, i garantir-los un aprenentatge efectiu i durador. Volem a persones sense experiència prèvia però amb la motivació i les ganes per aprendre i progressar.
 
    Ubiqum Code Academy
  • Ubiqum Code Academy
    Carrer del Bruc, 149, Barcelona, Espanya Barcelona
Altres centres que poden interesar-te