Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

Unisport és l'escola de negocis del sector esportiu. Aquí es barreja gestió empresarial, esport i molta passió. Estem al TecnoCampus Mataró (Barcelona), en un entorn propici per la col·laboració entre la universitat i la empresa, i on la innovació i l'esperit emprenedor són considerats ingredients bàsics per l'èxit.

Amb més de 20 anys d'experiència en formació de gestors esportius, els nostres professors són professionals de referència al sector, formant un equip docent amb mentalitat oberta i col·laborativa, així com una clara visió internacional.

Ens motiva veure com, any rere any, els nostres alumnes aconsegueixen lligar definitivament l'esport i el seu futur professional, i que podem seguir mantenint el contacte una vegada s'hagin titulat, buscant sinergies que ens permetin avançar junts de nou.

A Unisport utilitzem les noves tecnologies per que treguis tot el millor de tu, amb rigor i exigència, però amb la flexibilitat que ens dona la formació online, i tot en un entorn col·laboratiu únic. Siguis o siguis, seràs Unisport.

Altres centres que et poden interessar

X