Descripció del centre

Què és Vida Kinesiologia?

Vida Kinesiologia és un projecte iniciat en els anys 80. Des de l'experiència personal i la convicció que "el benestar i la salut implica augmentar la consciència", neix de la mà de Juan Carlos Monge i Francesca Simeón. Mètodes de teràpies naturals, autoconsciència, energètics ... i especialment kinesiologia. Formació i tractaments personalitzats. L'estructura empresarial actual es funda en 1996, amb l'objectiu de consolidar l'escola i reforçar la qualitat en la formació. El 2000 s'inaugura un edifici dissenyat per a tal fi. El 1998 s'inicia l'aplicació de plans acadèmics. Posteriorment s'aplica la ISO, convenis amb entitats internacionals ... Més de 20 anys d'experiència.

Avui dia és una organització composta per:

  •         Escola de kinesiologia i mètodes complementaris de salut.
  •         Residència d'estudiants i serveis complementaris per als estudiants que ho necessiten.
  •         Centre d'atenció individualitzada.
  •         Editorial i distribució de llibres i material relacionat.


Tot això en un centre, de més de 900 metres quadrats construïts, dedicat a la salut ia la vida.

Des dels seus inicis es plantegen una sèrie de valors que segueixen estant presents actualment:

  •      Responsabilitat: el professional és responsable de les seves actuacions tant en la seva consulta individual com de la seva repercussió social. És per tant responsable de continuar formant-se en la disciplina que treballa i de continuar amb la seva pròpia evolució com a persona.
  •         Tracte humà: en el nostre context de treball, la persona, l'ésser humà, està per sobre de les tècniques, aparells o dogmes. Això és un repte per al professional, ja que implica conèixer en profunditat la naturalesa de la persona humana.
  •         Impulsar la vida, impulsar el benestar: la salut no es defineix com l'absència de símptomes. Els mateixos símptomes que en certa context són indicadors de manca de salut, en un altre són indicadors de la recuperació d'aquesta mateixa salut. Salut és viure, és gaudir de la nostra vida, amb els seus reptes i les seves situacions. Vivim amb un cos en un entorn físic. Sense el cos no és possible la vida i la nostra experiència en el món és gràcies al nostre cos ho cuidem? Experimentem emocions que no podem negar, algunes d'elles són més agradables que altres, però si les experimentem és per que hi ha, la pregunta és què fem amb elles? Tenim consciència de la nostra pròpia vida i volem fer alguna cosa amb ella quins són els nostres objectius i desitjos? Tot això està banyat amb una "energia vital", la definició fàcil és allò que no té l'ésser que és mort. I tot això ho vivim en interrelació amb altres persones i amb el món.


Buscant la millora contínua des de 2007 mantenen la certificació de qualitat ISO 9000. Des de 2009 obtenen l'homologació com a Centre col·laborador del Programa Philippus del Reial Centre Universitari Maria Cristina del Escorial.

Campus i seus

VIDA KINESIOLOGIA
C/ Onze de Setembre, 9-11 08160 Montmeló (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X