Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

L'escola Your Make Up Studio neix de la necessitat de crear una escola professional competitiva al més alt nivell, formant a maquilladors actuals i del futur.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Membres de CECAP i CATFormació amb el que tenim l'orgull de garantir un seguiment de Codi de bones pràctiques i el compliment de la normativa Nacional d'empreses del Sector.
Què ofereix aquest centre
Orientem als nostres alumnes i els donem suport i confiança perquè avancin en el seu futur professional. Oferim un sistema d'ensenyament en la qual no pot faltar una bona tècnica, creativitat i la confiança que quan et gradues en YMUS (Your Make Up Studio) aquestes totalment preparat per accedir al mercat laboral. Això s'aconsegueix, gràcies a professionals implicats amb què comptem en el nostre equip, totalment bolcats en oferir la millor dels ensenyaments.
A les nostres classes incloem una part de creativitat molt important, perquè els nostres alumnes creixin en confiança i amb personalitat pròpia, els ajudem a crear el seu book, ensenyant-los autonomia pròpia, els acompanyem i orientem en quants projectes siguin necessaris.

Cursos més populars

Campus i seus

Your Make Up Studio
C/ Roger de Flor 120 08912 Badalona (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Your Make Up Studio
X