Cursos per modalitats

Descripció del centre

L'escola Your Make Up Studio neix de la necessitat de crear una escola professional competitiva al més alt nivell, formant a maquilladors actuals i del futur.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Membres de CECAP i CATFormació amb el que tenim l'orgull de garantir un seguiment de Codi de bones pràctiques i el compliment de la normativa Nacional d'empreses del Sector.
Què ofereix aquest centre
Orientem als nostres alumnes i els donem suport i confiança perquè avancin en el seu futur professional. Oferim un sistema d'ensenyament en la qual no pot faltar una bona tècnica, creativitat i la confiança que quan et gradues en YMUS (Your Make Up Studio) aquestes totalment preparat per accedir al mercat laboral. Això s'aconsegueix, gràcies a professionals implicats amb què comptem en el nostre equip, totalment bolcats en oferir la millor dels ensenyaments.
A les nostres classes incloem una part de creativitat molt important, perquè els nostres alumnes creixin en confiança i amb personalitat pròpia, els ajudem a crear el seu book, ensenyant-los autonomia pròpia, els acompanyem i orientem en quants projectes siguin necessaris.

Cursos més populars

Campus i seus

Your Make Up Studio
C/ Roger de Flor 120 08912 Badalona (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Your Make Up Studio
X