Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys a la Comunitat Valenciana

1021 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aurea7 Formació
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys a la Comunitat Valenciana
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

L'objectiu del present curs és ajudar a preparar la prova d'accés a la universitat per a més grans de 45 anys perquè l'alumnat que ho faci pugui accedir als graus universitaris de les universitats de la Comunitat Valenciana.

Temari

Estructura de la prova daccés:
  • Entrevista personal que es duu a terme a la universitat on es vol accedir. Només la podran fer els candidats que hagin superat la prova daccés per a majors de 45 anys. L'entrevista només tindrà validesa l'any en què es fa i per accedir a un sol centre d'estudis.
  • Prova d'accés formada per tres exàmens: Castellà, valencià i comentari de text.

Requisits

Per poder fer la prova s'han de tenir 45 anys o més abans de l'1 d'octubre de l'any en què es realitza la prova i no haver superat les proves PAU o Equivalent.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Amb el curs online disposaràs de: Accés al Campus Virtual, on tindràs els materials i exercicis autocorregibles creats per l'equip de professors de Aurea7, perquè puguis preparar-te per realitzar la prova, en l'horari que millor et vagi. Tutors que t'ajudessin a realitzar la planificació de cada assignatura i realitzessin un seguiment mitjançant simulacions de proves, perquè arribis a l'examen ben preparat. També t'ajudessin a solucionar dubtes que et vagin sorgint, a mesura que vagis introduint temari. Classes en directe dels punts clau de cada assignatura mitjançant la pissarra virtual, que podràs veure en diferit a qualsevol moment del curs. Exàmens d'anys anteriors amb solució, perquè puguis practicar abans de l'examen. Els materials i exercicis segueixen estrictament el temari marcat per la Secretària d'Universitats i Recerca per a cada assignatura, i s'orienten a la superació de la prova, fet que ajuda a tenir un alt índex d'aprovat.

Idiomes en els quals s'imparteix

El curs s'imparteix en castellà i valencià.

Durada

El curs s'inicia l'última setmana de setembre, i finalitza una vegada s'han realitzat les proves (maig). El curs es pot iniciar passat el mes de setembre, sempre que l'alumne pugui realitzar el curs i la prova satisfactòriament.
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys a la Comunitat Valenciana
Aurea7 Formació
Campus i seus: Aurea7 Formació
Aurea7 Formació
C/ Sant Josep nº 8, planta 1ª 08242 Manresa (Barcelona)
Sol·licita informació
X